Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van fent társkeresőn, ha van már barátnője és engem nézeget?

Mivel a képeid nyilvánosak, az nézi, aki akarja.
Lehet annak barátnője is, felesége is, stb.
Semmi közöd hozzá!
Nem csalja meg a barátnőjét, hiszen még csak szóba se áll veled. Mi közöd hozzá, mit csinál?
Szerinted ha valakinek van barátnője, akkor lekorlátozódik a net használata?

"A srác vissza kommentelte, hogy szereti szerelemmel. Ennek ellenére ilyen oldalon van fent, "
Ennek ellenére???
Ébresztő, ez mióta kizáró ok?

Na jó, de az előbb azt írtad, hogy még csak nem is köszönt, szó nem volt éjféli csevegésről.
Egyébként továbbra is tartom, ahogy neked nem esne jól ha a pasid ilyet csinálna, ugyanúgy ez a mostani barátnőjének nem esik jól, úgyhogy annyira továbbra sincs hozzá közöd.
A szolidaritás egy dolog, de úgyse tudod megváltani a világot.
Majd a mostani barátnője is rájön, ha akar, majd észreveszi, az ő dolga. Nem vagy se a párja, se az anyja, hogy beszámoljon a tetteiről, vagy kérdőre vonhasd értük.
Majd akivel együtt van, az kérdőre vonja.
Nem jó ilyenekbe beleavatkozni!

hát ha két hét vagy akár három nap után "ekkora" a szerelem, az nekem mindig kicsit vicces.
plusz én mindig hülyét kaptam, ha fb-n ez az "én szeretlek jobban", ki posztol többet a másik falára téma ment...
sztem roppant gyerekes
két ember szerelme kettejükre tartozik nem az egész ismeretségi körre
én ilyenkor mindig azonnal nyomtam egy leiratkozást. Időnként megnéztem, tart e még a nyálfolyam, ha nem; lehet visszairatkozni:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!