Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van fent társkeresőn,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van fent társkeresőn, ha van már barátnője és engem nézeget?

Figyelt kérdés
Felmentem a twoo-ra. És ott megnézett az exem (nem csak azon a társkeresőn). Kb. fél éve jártunk (kiderült hogy szexpartnerkeresőre is feljárkált stb...). Köszöntem neki,hogy miért nézett meg stb... Nem válaszolt. Megnéztem fb-n, és ott egy lány szerelmes üzenőfali bejegyzést küldött neki, most jöttek össze nemrég (3 napja ismerik egymást és már járnak). A srác vissza kommentelte, hogy szereti szerelemmel. Ennek ellenére ilyen oldalon van fent, és engem nézeget. Később azt írta, hogy már 2 hete ismeri, miközben nem is. :/
2013. dec. 9. 09:09
 1/8 A kérdező kommentje:
31 éves az illető.
2013. dec. 9. 09:09
 2/8 anonim ***** válasza:

Mivel a képeid nyilvánosak, az nézi, aki akarja.

Lehet annak barátnője is, felesége is, stb.

Semmi közöd hozzá!

Nem csalja meg a barátnőjét, hiszen még csak szóba se áll veled. Mi közöd hozzá, mit csinál?

Szerinted ha valakinek van barátnője, akkor lekorlátozódik a net használata?

2013. dec. 9. 09:55
 3/8 anonim ***** válasza:

"A srác vissza kommentelte, hogy szereti szerelemmel. Ennek ellenére ilyen oldalon van fent, "

Ennek ellenére???

Ébresztő, ez mióta kizáró ok?

2013. dec. 9. 09:56
 4/8 A kérdező kommentje:
társkeresőn mint egyedülálló... és párja van.
2013. dec. 9. 09:57
 5/8 A kérdező kommentje:
éjfélkor csevegtünk, én pl. nem örülnék ha a pasim ilyet csinálna...
2013. dec. 9. 09:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Na jó, de az előbb azt írtad, hogy még csak nem is köszönt, szó nem volt éjféli csevegésről.

Egyébként továbbra is tartom, ahogy neked nem esne jól ha a pasid ilyet csinálna, ugyanúgy ez a mostani barátnőjének nem esik jól, úgyhogy annyira továbbra sincs hozzá közöd.

A szolidaritás egy dolog, de úgyse tudod megváltani a világot.

Majd a mostani barátnője is rájön, ha akar, majd észreveszi, az ő dolga. Nem vagy se a párja, se az anyja, hogy beszámoljon a tetteiről, vagy kérdőre vonhasd értük.

Majd akivel együtt van, az kérdőre vonja.

Nem jó ilyenekbe beleavatkozni!

2013. dec. 9. 10:20
 7/8 Költőnő? ***** válasza:

hát ha két hét vagy akár három nap után "ekkora" a szerelem, az nekem mindig kicsit vicces.

plusz én mindig hülyét kaptam, ha fb-n ez az "én szeretlek jobban", ki posztol többet a másik falára téma ment...

sztem roppant gyerekes

két ember szerelme kettejükre tartozik nem az egész ismeretségi körre

én ilyenkor mindig azonnal nyomtam egy leiratkozást. Időnként megnéztem, tart e még a nyálfolyam, ha nem; lehet visszairatkozni:)

2013. dec. 9. 10:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Ennyi hű-hó a semmiért?! Hagyd már a francba és éld a saját életed!
2013. dec. 9. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!