Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez túl sablonos ajándék lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez túl sablonos ajándék lenne?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy veszek valami aranyos plüsst és befújom a parfümömmel.. Szerintetek?:)

Ja, és 17 éves fiúnak lesz

2009. nov. 23. 14:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Túl mély a kapcsolatotok ezért nem nevetne ki? Mit gondolsz nem beszél ki a hátad mögött a haverjaival? Nem rosszindulatból mondom, de mindenki ezt teszi.

Ne haragudj, de vagy én nem ismerem a 17 éves fiúkat vagy te.

2009. nov. 23. 15:38
 12/17 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok.

Ha nem hiszel nekem, kérdezz rá egy következő kérdésedben, hogy 17 éves fiúk, ti örülnétek egy parfümözött plüssmacinak karácsonyra?

2009. nov. 23. 15:40
 13/17 A kérdező kommentje:

Ne általánosítsatok, köszi. Elég komolyan vagyunk mindketten.

Haverja nincs sok, és nem szokott engem kibeszélni se.

De azt hiszem, ehhez semmi közötök.

2009. nov. 23. 15:40
 14/17 anonim ***** válasza:

Ne haragudj meg rám, kedves kérdező, de ha olyan mély lenne a kapcsolatotok, tudnád, hogy ő minek örülne.

Tanácsot adni meg sajnos nem tudok úgy, hogy nem ismerem.

2009. nov. 23. 16:06
 15/17 anonim ***** válasza:
...illetve mégis tudok, de ez sem biztos, hogy a barátodnál bejön: én személy szerint megőrülök a fölösleges mütyűröktől, még akkor is, ha a barátom csupa szeretettel sajátkezűleg csinálta. Valami hasznos dolgot vegyél neki. Akár meg is lehet beszélni előre, ki mit kér.
2009. nov. 23. 16:10
 16/17 anonim ***** válasza:

én párom(24/F) igenis örült egy tőlem kapott plüssnak 2 éve karácsonykor...azzal alszik,,amikor nem velem

pedig egy komoly,felnött ember...(néha csak papiron:D)

(és nem azért,mert engem nem akar megbántani,h gagyi,anyukája szolta el magát,hogy az az én "pótlékom")

szoval sztem nyugodtan,csak puha legyen

(kaptam plüssszivet,lába széttört amikor ráfeküdtem,nemjó látni)

22/L

2009. nov. 23. 16:43
 17/17 anonim ***** válasza:
58%
Plüsspinát a pinaszagoddal.
2009. nov. 23. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!