Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez túl sablonos ajándék lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez túl sablonos ajándék lenne?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy veszek valami aranyos plüsst és befújom a parfümömmel.. Szerintetek?:)

Ja, és 17 éves fiúnak lesz

2009. nov. 23. 14:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Igen.
2009. nov. 23. 15:03
 2/17 A kérdező kommentje:

Tudnál adni valami ötletet?

Még párna-hímzésre gondoltam, de nem tudok hímezni.... :S

2009. nov. 23. 15:04
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj meg érte, de szerintem nem jó ajándék. Lányoknak szokás plüsst adni. Kivéve ha nem annyira romantikus alkat, hogy verseket ír hozzád és állandóan virágokkal halmoz el, szeret a csillagos ég alatt kézenfogva veled sétálni. A mai fiúk nem éppen ilyenek. Szóval ha kicsit sem ilyen tipus, inkább felejtsd el, ne akard, hogy a barátaival a hátad mögött rajtad nevessenek.

Olyat találj ki, ami hozzá illik és biztosan örülne neki.

2009. nov. 23. 15:05
 4/17 A kérdező kommentje:

Ő sose nevetne ki engem.. Ehhez túl mély a kapcsolatunk...

Akkor még gondolkozok.

2009. nov. 23. 15:08
 5/17 anonim ***** válasza:

Hat nem is tudom..en anno egy cd-t irtam az akkori pasimnak, csak olyan valogatst amit szeretett.

O pedig egy plust hozott es oszinten elmondta, hogy az en ajandekom jobb otlet volt...

Tudom nem nagy szam, de mind olyan szamokat irattam ra amiket szeretett es ritkan hallhatott..

Na aztan ha mar himzes...van ez a rakas torolkozos himzes..sajat nevvel, vagy valami jo szoveggel...Gondolom tudod melyik...Ott vannak profi kisparnak is.

Ha szuletesnap akkor meg tessek tortat sutni...en igaz nem sutottem soha..de lattam nagy 2ajtos szekrenyt aki majdnem sirva fakadt mikor a baratnoje sajat keszitesu tortaval allt elo...

2009. nov. 23. 15:08
 6/17 A kérdező kommentje:

Cd-t nem szeretnék írni, teljes zene-gyűjteménye van a gépén :DD

Karácsonyra kéne, szülinapjára már megvan az ajándékötlet. Sütni fogok neki + még valami apróság :)

Tudom melyik, de még párnát nem is láttam! Majd megnézem, köszi :) Karácsonyi vásárokon is járkálok majd, hátha meglátok valamit.. D

2009. nov. 23. 15:12
 7/17 anonim ***** válasza:

Na meg mindig az elso vagyok, aki egyben a harmadik is...

Mi a hobbija?

Talan azon a reszen kellene keresni...vagy ha van egy jo kepetek azt profi fotossal, vagy mar a neten is van photoshop..amivel dolgozhatsz...tessek egy jo kepet megjobba tenni...es egy szep kis keretbe berakni...Lehetnek rajta a baratok, vagy csak egy jo pillanatbam elkapott kep..stb...

2009. nov. 23. 15:13
 8/17 A kérdező kommentje:
Hobbija igazán nincs. :S Közös képünk se, de ilyet nem szeretnék adni neki
2009. nov. 23. 15:25
 9/17 anonim ***** válasza:
Nevre szolo uvegpohar..korso...stb...karacsonyi vasarban biztosan lesz..Ennyi elfogyott...a tippem.Sok sikert!
2009. nov. 23. 15:33
 10/17 anonim ***** válasza:
Hát igazából a parfümös plüss figuránál lényegében minden jobb... De ha hobbija nincs is mit csinál otthon? Mi érdekli? Olvas, vagy sportol vagy játszik a gépen. Akármi gondolom nem a falat bámulja suli után
2009. nov. 23. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!