Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik heregolyó nagyon érzékeny és fáj ha hozzá ér valami ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 14:42
1/4 anonim válasza:
miért nem az orvost kérdezed inkább mint a pór népet?
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, de azonnal menj orvoshoz, 1 percet se várj.
3/4 anonim válasza:
Hát pár infót azért adhatnál. Pl kor... Ha nem vágtad be semmibe akkor lehet pl attól is, hogy régóta nem verted ki. Ez komoly, ha nem rántok rá egy hétig nekem is fáj néha
18/f
4/4 anonim válasza:
Ad.1. Nagyobb, nehezebb, teltebb, a fájdalom lüktet vagy belenyilall? - bővebb infók kellenének.
Ad.2. Azonnal menj urológushoz, mert a szemem nem visz át a plexin meg a kilométernyi kábelen - és nem mellesleg nem vagyok orvos se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!