Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szeretik a férfiak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretik a férfiak ha nő szájába élvezhetnek?

Figyelt kérdés
Csak azt ne írjátok, hogy izgató mert annak is a miértjére vagyok kíváncsi!
2009. nov. 23. 12:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én inkább az arcára szeretek. Ez a szájba dolog ez számomra közömbös.
2009. nov. 23. 12:26
 2/7 anonim válasza:

Csak a személyes véleményt tudom leírni. Kétféle pasi van:

1) aki uralomra használja az orális szexet. Ezek azok, akik erőszakosak, "szopjá má" és társaik... az ő hataloméhes egójuknak tökéletes, hogy még így is hatalmába keríthet :)

2) az érzékenyebb pasiknak ez rendkívül intim. Hogy ennyire elfogadod őt, hogy "még ezt is" megteszed... A nyelés dolog ugyanez.

2009. nov. 23. 12:34
 3/7 anonim ***** válasza:
az arcára tényleg jobb, de a szájába is. nem tudom megmondani miért, de nekem ez a csúcs. :)
2009. nov. 23. 12:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm nem szereti ezáltal nem is engedi pedig egyszer ráspricceltem és tök cuki volt ahogy nyavalygott:SMeg az arca is 19/F
2009. nov. 23. 12:43
 5/7 anonim ***** válasza:
teljesen más érzés mint ha az ember mondjuk punciba élvez.. bár gumi nélkül az is isteni, de ez talán egy fokkal mégjobb. lehet az is vonz benne, hogy eddíg csak 2szer volt benne részem, míg szeretkezéskor punciba élvezében már számtalanszor...
2009. nov. 23. 12:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem azért jön be, mert ugye az most milyen h szopja, szopja aztán mikor élvezek el akkor kiveszi a szájából és csak úgy van a farkam,jó érezni a puncihoz hasonlóan h van valami a farkam körül:)
2009. nov. 23. 13:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Azért, mert felülmúlhatatlan érzés.

Más lenne persze a helyzet, ha a nők nem csak a szájukkal tudnának normálisan bánni. 1 év komoly intim torna után valószínűleg fordul a helyzet.

2009. nov. 24. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!