Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Ti hogy tudtok még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti hogy tudtok még délben is fent lenni gyk-n? Nem kell főznötök vagy takarítanotok?

Figyelt kérdés
Mert engem folyton cseszeget anyám, hogy a neten lógok, ahelyett, hogy neki segítenék a konyhában. Hiába takarítok, az neki nem elég, még főzni is segítenem kell neki. Nektek nem kell ilyenkor semmit csinálnotok?
2013. dec. 8. 12:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
deee de elaludtam és későn vettem ki a husit és most olvad kifelé :D:D:D
2013. dec. 8. 12:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha az ember időben kel reggel, nem hagy maga után rendetlenséget, akkor nem kell állandóan takarítani. Én vizsgákra készülök, ebédet főzök 19 évesen az egész családnak, és mégis van időm ideülni néha.
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyedül élek.
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
#2es szerelmes vagyok Beléd :))
2013. dec. 8. 12:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Én laptopról vagyok, a konyhából :)
2013. dec. 8. 12:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Koran keltem..7-kor mar kesz volt az ebed, mar kitakaritottam, tanultam, haziallatot gondoztam, ma mar sportoltam is...szoval mar raerek:)
2013. dec. 8. 12:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem szokásom minden nap takarítani,mert rendet tartok! Anyám nem szól bele,nem vele élek. A kaja egy dolog. Minden nap főzök még is szoktam netezni. Be kell osztani rendesen az időt.
2013. dec. 8. 12:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Csak egy jó időbeosztás kell. :)

Egyébként rendet tartok, így nem kell minden áldott nap a rendrakással, takarítással foglalkozni. Kis apróságok nyilván akadnak, pl. letörlöm az asztalról a port, mielőtt rárakom a laptopot vagy ilyesmi, de ez pár perc. Egyébként takarítani inkább péntek délután vagy szombaton szoktam, így a vasárnap ilyen szempontból szabad.

A jó időbeosztáshoz hozzátartozik az is, hogy meg tudjam szervezni, mikor és hogy tanuljak, hogy eredményes legyen, de legyen szabadidőm is.

Anyukámnak pedig szoktam segíteni a konyhában is, de mivel tegnap nagyon sok mindent segítettem, ma inkább megkímél anyukám. :D

2013. dec. 8. 13:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"Én vizsgákra készülök, ebédet főzök 19 évesen az egész családnak, és mégis van időm ideülni néha."

Nem járhat mindenki büfészakra...

2013. dec. 8. 14:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!