Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti hogy tudtok még délben is fent lenni gyk-n? Nem kell főznötök vagy takarítanotok?
Csak egy jó időbeosztás kell. :)
Egyébként rendet tartok, így nem kell minden áldott nap a rendrakással, takarítással foglalkozni. Kis apróságok nyilván akadnak, pl. letörlöm az asztalról a port, mielőtt rárakom a laptopot vagy ilyesmi, de ez pár perc. Egyébként takarítani inkább péntek délután vagy szombaton szoktam, így a vasárnap ilyen szempontból szabad.
A jó időbeosztáshoz hozzátartozik az is, hogy meg tudjam szervezni, mikor és hogy tanuljak, hogy eredményes legyen, de legyen szabadidőm is.
Anyukámnak pedig szoktam segíteni a konyhában is, de mivel tegnap nagyon sok mindent segítettem, ma inkább megkímél anyukám. :D
"Én vizsgákra készülök, ebédet főzök 19 évesen az egész családnak, és mégis van időm ideülni néha."
Nem járhat mindenki büfészakra...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!