Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok egy ilyen testről?
8-as bunkó vagy
5-ös, de igen is van esélyed ugyan annyi mit mindenki másnak:) és igazad van, sok fiúnak ilyen lány kell.. azért mert ez a "tökéletes".. valaki eldöntötte és a sok idióta csak az ilyen csajokra bukik..
de vannak kivételek, hála az égnek
kedves kérdező, ha te is hasonló alkatú vagy, akkor ne vedd sértésnek vagy másnak, amit írtam, úgy értettem, hogy sajnos a mai fiatalok többsége az ilyen lányokat szereti.. és ez nem baj
az a baj, ha azért szereti, mert minden más fiú is az ilyen lányokat szereti.. na ez már baj..
8as vagyok.
Nem vagyok bunkó.Ha hülye a válaszoló akkor szenvedjen.Ráadásul hány embernek tetszik az itteni válaszadókból?3-4?A többinek mind kevés.Akkor meg mire sír a szája?
Nekem azért tetszik mert tetszik és nem azért mert másik 10000 pasinak is bejön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!