Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz ha ki van poszterez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz ha ki van poszterezve a szobám fala mint egy tininek?

Figyelt kérdés

Már 24 vagyok és fiú de valahogy ezek nélkül üres lenne a szoba. Főleg Lola van. De van Avril és Tatu meg még egy pár.

Elég nagy szoba. Így szanaszét mindenfelé. Lehet hogy ha leszedném őket akkor lenne barátnőm?

Most épp abba gondoltam bele hogy a korombelieknek már van akinek rég gyereke van és eszembejutott ha nekem is lenne oda kúszna a Lola poszterhez és ez olyan fura volt.

2009. nov. 22. 23:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

inkább énekesnő legyen kinn...

páromnak rengeteg tuningkocsis poszter van,amik tartozékai a pucér nők...lassan sikerül mindre ráragasztanom valamit:D

(jobban örülnék lolás poszternek,az legalább fel van öltözve:D)

egyidősek vagytok

22/L

2009. nov. 23. 06:49
 12/22 anonim ***** válasza:

Nekem is ki van.

De nekem nem Lolával ha nem Slipknot,korn,Linkin Park, Tankcsapda, depresszió meg ilyenek

F/18

2009. nov. 23. 07:01
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
figyu, ha neked így tetszik akkor oké! ha egy csajnak tetszel, akkor úgyis úgy fogad el, ahogy vagy,gondolom azért mielőtt felviszed magadhoz, azért dumáltok róla, hogy ki milyen zenét szeret, stb...(bár lehet h csak én vagyok naiv és maradi) na akkor meg már tudni fogja, hogy te ezeket szereted és ha akkor nem menekül el, akkor már a szobádtól sem fog szerintem! ettől függetlenül azért tényleg kirakhatsz pár autós vagy motoros képet is, de nem kell leszedni a régieket!
2009. nov. 23. 07:17
 14/22 anonim ***** válasza:
nekem is kint volt sokáig a sok poszter, amíg az előző tapéta volt, el is takarta majdnem az egészet. de ahogy átrendeztem a szobát mindig elhagytam belőle valamennyit. azóta át lett festve, erre nem raktam még semmit, de mostmár inkább egy salvador dalí-t raknék ki mint egy limp bizkit posztert .d . de egyébként szerintem nem gáz, én is utálom ha teljesen üres a falam. most rendszámok vannak a lambérián.
2009. nov. 23. 08:48
 15/22 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha egy csajjal már odáig jutsz, hogy a szobádba menjen, akkor teljesen tökmindegy, hogy mi van a falon... (azért extrémebb dolgoktól pl. vérfolt, penész, hulló vakolat stb. vonatkoztassunk el :P)
2009. nov. 23. 10:04
 16/22 anonim ***** válasza:

igen gáz szerintem

nőjél fel végre ember..

ja és nem posztertől függ hogy nincs barátnőd, máshol lehet a probléma

2009. nov. 23. 11:07
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha 14 lennél azt mondanám nem gáz, de így, hogy nem annyi vagy eléggé az. Tényleg légy férfi és ne tini poszterekkel "díszítsd" a szobádat.
2009. nov. 23. 12:33
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Páromnak a falán egy hatalmas opel astra poszter van, és baseball sapkák felszögelve.

Nagyon furinak találnám ha lola és társaik lennének kint. Nem tetszene. Talán féltékeny is lennék.

22L

2009. nov. 23. 13:01
 19/22 anonim ***** válasza:

nemúgy értettem h a saját kocsidat tedd ki.

csakúgy kocsikat. nemkell a sajátodat. vagy a new york városrészlet is jó ötlet volt.

csak ne lolát. a kim patras se jobb, eztis tudjuk. már eleve gáz, ha egy 20on felüli srác mégmindig "sztárokba" szerelmes, és "sztárok" tetszenek neki. ilyen korban már inkább a normális nőket kéne sztárolnod. és nem lolát..:S

2009. nov. 23. 13:06
 20/22 anonim ***** válasza:
Alapból nem szeretek sok mindent kitenni a falra, ha mégis akkor nekünk most az egyik szobában nyomott mintás vászon anyag van bekeretezve, a másikon az egyik falon egy mintás tapéta.A zöld pedig kivi zöldet jelent és max. egy faliórát tettem fel rá.
2009. nov. 23. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!