Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha ki van poszterezve a szobám fala mint egy tininek?
Már 24 vagyok és fiú de valahogy ezek nélkül üres lenne a szoba. Főleg Lola van. De van Avril és Tatu meg még egy pár.
Elég nagy szoba. Így szanaszét mindenfelé. Lehet hogy ha leszedném őket akkor lenne barátnőm?
Most épp abba gondoltam bele hogy a korombelieknek már van akinek rég gyereke van és eszembejutott ha nekem is lenne oda kúszna a Lola poszterhez és ez olyan fura volt.
inkább énekesnő legyen kinn...
páromnak rengeteg tuningkocsis poszter van,amik tartozékai a pucér nők...lassan sikerül mindre ráragasztanom valamit:D
(jobban örülnék lolás poszternek,az legalább fel van öltözve:D)
egyidősek vagytok
22/L
Nekem is ki van.
De nekem nem Lolával ha nem Slipknot,korn,Linkin Park, Tankcsapda, depresszió meg ilyenek
F/18
igen gáz szerintem
nőjél fel végre ember..
ja és nem posztertől függ hogy nincs barátnőd, máshol lehet a probléma
Páromnak a falán egy hatalmas opel astra poszter van, és baseball sapkák felszögelve.
Nagyon furinak találnám ha lola és társaik lennének kint. Nem tetszene. Talán féltékeny is lennék.
22L
nemúgy értettem h a saját kocsidat tedd ki.
csakúgy kocsikat. nemkell a sajátodat. vagy a new york városrészlet is jó ötlet volt.
csak ne lolát. a kim patras se jobb, eztis tudjuk. már eleve gáz, ha egy 20on felüli srác mégmindig "sztárokba" szerelmes, és "sztárok" tetszenek neki. ilyen korban már inkább a normális nőket kéne sztárolnod. és nem lolát..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!