Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha ki van poszterezve a szobám fala mint egy tininek?
Már 24 vagyok és fiú de valahogy ezek nélkül üres lenne a szoba. Főleg Lola van. De van Avril és Tatu meg még egy pár.
Elég nagy szoba. Így szanaszét mindenfelé. Lehet hogy ha leszedném őket akkor lenne barátnőm?
Most épp abba gondoltam bele hogy a korombelieknek már van akinek rég gyereke van és eszembejutott ha nekem is lenne oda kúszna a Lola poszterhez és ez olyan fura volt.
Na ezen bekeszultem!:D
Gondolom otthon laksz es anyu mossa az alsoidat.
Hát..
lehet nem is csaj kellene neki...
24/F+Lola...
Köszönöm a hasznos válaszokat.
Csak arra gondoltam egy lány tudat alatt nem érzi jól magát egy olyan helyen ami tele van lányokkal.
És nem vagyok szűz, nem verem a poszterekre csak kopasz lenne nélkülük a szoba. És hiányoznának is már.
Úgyértem a falról. Mármint hogy üres lenne. na mindegy ugyis kiforgatjátok a szavaim.
figyi...tegyél vmi mást a szobád falára.
mondjuk egy kocsit. vagy több kocsit. vagy akármit.
csak könyörg9öm ne lolát, meg avrilt, meg tatut:D ez nagyongáz:D
de milyen indítattásból raktad ki ezeket?
azt ne mond h ők a kedvenc együtteseid.
amúgy a lányokat szereted?
Milyen indíttatás. Hát azt már meg nem mondom. Mindig is volt kint. Már nem tudom mikor tettem ki az elsőt.
Most tegyem ki a kocsimat? Miért az nem gáz mikor valaki az autójába szerelmes? Lola legaláb nem volt férfi (mint az a kimpetrasos kérdező) És pont egyidős velem. Miért tetszhet egy 23 éves lány csak a pisiseknek? De szigorúan csak a lányokat szeretem.
Másik válaszoló. A fal kék. és nem tölti be az ürességet. A zöld betöltené?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!