Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért változott meg a viselked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változott meg a viselkedése? 25/L

Figyelt kérdés

Már feltettem a kérdést, de senki nem adott nekem hasznos választ sajnos, így újból próbálkozom.

A hétvégén pettingeltem egy pasival akivel pár hete viccelődve húzzuk egymás agyát, mivel napi kapcsolatban vagyunk így elég sűrűn. Sokszor mondta már hol viccesen, hol komolyan, hogy jó lenne ha lefeküdnénk. Sokszor megérintett, volt hogy lekapott. A hétvégén pettingig jutottunk el és akkor azt mondta, hogy nagyon jól érezte magát velem és hogy ilyen nőre vágyik már régóta szexuális téren. Ölelgetett puszilgatott, agyonra dícsért. Azóta viszont megváltozott a viselkedése. Már nem igazán ér hozzám, csak néha néha picit. Figyel, néz, mosolyog, el van pirosodva. Ez miért van? Mégsem érezte olyan jól magát velem? Mert akkor gondolom ezek után még jobban nyomulna. Ő 32 éves én 25.

2013. dec. 6. 15:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Megszállta valami a lelkét.
2013. dec. 6. 16:01
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem az volt az első gondolatom, hogy elérte, megkapta amit akart és talán már nem olyan izgalmas az egész, mint előtte...
2013. dec. 6. 16:03
 3/12 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg őt!
2013. dec. 6. 16:03
 4/12 anonim ***** válasza:
Eljutottatok a pettingig és lehet utána átgondolta az egészet és lehet, hogy nem akar többet vagy csak tanácstalan és kis önbizalomhiány a vétkes :)
2013. dec. 6. 16:04
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem "kapott meg".

Ha tényleg olyan jól érezte magát velem, akkor nem értem miért így viselkedik. Nem tini már hanem egy Férfi. :/

2013. dec. 6. 16:05
 6/12 Költőnő? ***** válasza:

lehet, h látta már a banánt héj nélkül, a krumplit zsák nélkül és innentől már nem vagy érdekes számára.

az itt leírtak alapján nem a következetesség az erőssége alapból sem sztem.

2013. dec. 6. 16:12
 7/12 Költőnő? ***** válasza:
jahh és bocs, kimaradt, de nekem a "pirosodás" nem "férfira" vall, bárakárhány éves legyen is. Egyáltalán az egész viselkedése nem vall "férfira", már amit itt leírtál.
2013. dec. 6. 16:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Ket dolgot tudok elkepzelni: vagy nem akar folytatast semmilyen formaban ( vagy eleg volt neki ennyi, vagy mert valojaban nem erezte olyan jol magat, csak azert mondta, hogy ne bantson meg), vagy tobbet szeretne toled, csak valami van a hatterben, ami miatt igy reagal (es ha ez a masodik lehetoseg az igaz, akkor itt megint lehetseges tobbfele megoldas az okokra).
2013. dec. 6. 16:15
 9/12 A kérdező kommentje:

Az jó.

Pedig szavakkal is tudtomra adta mennyire tetszek neki "héj" nélkül. Magától mondta nem is egyszer. A korát csak azért írtam le hátha bővebb infó róla a válaszadás szempontjából.

2013. dec. 6. 16:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Lehet bejött egy harmadik személy is a képbe.
2013. dec. 6. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!