Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változott meg a viselkedése? 25/L
Már feltettem a kérdést, de senki nem adott nekem hasznos választ sajnos, így újból próbálkozom.
A hétvégén pettingeltem egy pasival akivel pár hete viccelődve húzzuk egymás agyát, mivel napi kapcsolatban vagyunk így elég sűrűn. Sokszor mondta már hol viccesen, hol komolyan, hogy jó lenne ha lefeküdnénk. Sokszor megérintett, volt hogy lekapott. A hétvégén pettingig jutottunk el és akkor azt mondta, hogy nagyon jól érezte magát velem és hogy ilyen nőre vágyik már régóta szexuális téren. Ölelgetett puszilgatott, agyonra dícsért. Azóta viszont megváltozott a viselkedése. Már nem igazán ér hozzám, csak néha néha picit. Figyel, néz, mosolyog, el van pirosodva. Ez miért van? Mégsem érezte olyan jól magát velem? Mert akkor gondolom ezek után még jobban nyomulna. Ő 32 éves én 25.
Nem "kapott meg".
Ha tényleg olyan jól érezte magát velem, akkor nem értem miért így viselkedik. Nem tini már hanem egy Férfi. :/
lehet, h látta már a banánt héj nélkül, a krumplit zsák nélkül és innentől már nem vagy érdekes számára.
az itt leírtak alapján nem a következetesség az erőssége alapból sem sztem.
Az jó.
Pedig szavakkal is tudtomra adta mennyire tetszek neki "héj" nélkül. Magától mondta nem is egyszer. A korát csak azért írtam le hátha bővebb infó róla a válaszadás szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!