Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Szerintetek miert valtozott meg a viselkedese a sracnak, miutan elmondtam neki, hogy tetszik nekem?
Az is lehet, ha még nem volt barátnője, hogy megijedt vagy nem tudja mit kell ilyenkor tenni vagy nem érzi azt amit Te.
Ha bevallod egy srácnak, hogy szereted vagy tetszik.. nem vagy többé kihívás számára. Szeretik a srácok, ha egy lányt meg kell hódítani, kell tenni azért valamit, hogy megszerezzék.
Én két dolgon törném a fejem, ha ilyet hallanék egy lánytól. Az egyik az, hogy vajon tényleg igazat mondott -e és nem csak szívat esetleg csak nem úgy értette... (mert ez nem túl hétköznapi...)
A másik pedig az, hogy ha el is hiszem neki akkor eléggé furcsállnám a helyzetet, mert nem tudnám mi tévő legyek.. Gondolkoznék, hogy szeretném -e ezt az egészet és akkor most hogy mondjam meg, hogy én is vagy mi is van....
Most megpróbáltam beleképzelni magam egy kb 17 éves fiú agyába akinek még nem volt barátnője az életében...
Lehet nem túl életszerű amiket leírtam, de most a mai agyammal így gondolom ezt.
Most már ha tetszene egy lány és ilyet nyomna nekem kb 5 perc múlva már el is hívnám valahova, hogy komolyabban beszéljük át, mert tetszik a "gondolat":D:D De ehhez érni kell ám pár évet még a 17éves kor után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!