Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálom mindig ezt? El...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálom mindig ezt? El fogok rontani mindent

Figyelt kérdés

Szóóval,a lényeg hogy vannak olyan napjaim amikor egyszerűen hisztis kedvemben vagyok,és ilyenkor mindig a barátommal hisztizek.Tegnap is pl.rendesen beszéltünk a neten,és mondott valamit amit igazából poénnak kellett volna vennem de felhúztam magam rajta.Ilyenkor igazából az van hogy tök szarul érzem magam a bőrömben,meg tiszta csunyának látom magam,és azt sem értem egyáltalán mért kellek neki,de ezt így nem mondom,de viszont bunkó vagyok vele,és tudom hogy nem kéne:( most is próbált velem kedves lenni türelmes volt meg minden,de mondtam hogy inkább haggyuk az egészet annyiban...veletek is van ilyen?

mit tegyek ez ellen

2013. dec. 6. 00:33
 1/2 anonim ***** válasza:
ne legyél pi-csa
2013. dec. 6. 01:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezt vele beszéld meg. Kérdezd meg, hogy el tud-e így viselni.
2013. dec. 6. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!