Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
én csinálom rosszul, vagy lesz még jobb?
sziasztok..még nem volt barátom, nem jött el "Ő".
Szóval nem tudom, hogy nem tudok-e smárolni vagy mivan.. egyszer egy sráccal kavartam (nem buliban), de nem jöttünk össze (most nem megyek bele h miért nem), és hát olyan fura érzés volt az egész, igazából semmi olyat nem éreztem hogy bizsergést v ilyesmi, hanem olyan nyálas volt az egész..
a másik buliban lekapott vki, de az csak így a nyelvével izélte a számot, rendesen vissza se tudtam mert erőszakoskodott, de egyik csóknál sem dugtam át a nyelvem a másik szájába, de érintkezett..
nem tudom h én rontottam e el, vagy mi van.. bnőm a buliban látott és mondta h normális volt..
de anyukám mesélte most mondok vmit élete során 10ből 3 srác tudott jól csókolni..
ezek után elment a csóktól a kedvem, mert nem éreztem semmi extrát, sőt nem is volt jó.:/ velem van a baj?
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!