Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » én csinálom rosszul, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

én csinálom rosszul, vagy lesz még jobb?

Figyelt kérdés

sziasztok..még nem volt barátom, nem jött el "Ő".

Szóval nem tudom, hogy nem tudok-e smárolni vagy mivan.. egyszer egy sráccal kavartam (nem buliban), de nem jöttünk össze (most nem megyek bele h miért nem), és hát olyan fura érzés volt az egész, igazából semmi olyat nem éreztem hogy bizsergést v ilyesmi, hanem olyan nyálas volt az egész..

a másik buliban lekapott vki, de az csak így a nyelvével izélte a számot, rendesen vissza se tudtam mert erőszakoskodott, de egyik csóknál sem dugtam át a nyelvem a másik szájába, de érintkezett..

nem tudom h én rontottam e el, vagy mi van.. bnőm a buliban látott és mondta h normális volt..

de anyukám mesélte most mondok vmit élete során 10ből 3 srác tudott jól csókolni..

ezek után elment a csóktól a kedvem, mert nem éreztem semmi extrát, sőt nem is volt jó.:/ velem van a baj?

17L

2013. szept. 25. 00:04
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem te inkább az a fajta vagy,aki sz0pni szeret majd
2013. szept. 25. 00:10
 2/5 A kérdező kommentje:
valaki, aki értelmes választ is tud adni?
2013. szept. 25. 00:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ébredj fel. Mindent mástól vársz, azt hiszed, neked nem kell tenni érte? Azt hiszed, hogy neked jár az egyenes út?
2013. szept. 25. 00:20
 4/5 anonim válasza:
A szopásos amugy télleg igaz lehet:) .
2013. szept. 25. 00:26
 5/5 A kérdező kommentje:
2. te meg miről beszélsz?? nem hiszem el normálisan feltettem egy kérdést-.-
2013. szept. 25. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!