Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, linkelnétek ide olyan férfit, aki tetszik nektek arcra és/vagy testre?
Mert akárhány kérdés van, hogy tetszik-e az adott férfi, szinte mindig az a válasz, hogy undorító. Nézzen ki akárhogy. Nos, itt a lehetőség, hogy olyat linkeljetek, aki tetszik nektek.
Kíváncsi vagyok hány lesz ebből szupersztár. :)
Nézz bele a tükörbe, aztán olvasd vissza a kérdésed, és gondolkozz el.
Te vagy egy komplexusos, utolsó kis sz.ar, akinek sérti a szemét, hogy nem tetszik a nőknek minden ide kilinkelt jött-ment alak.
Arról pedig, hogy ki küzd értelmezési problémákkal, jobb lenne nem beszélni, mert beégsz.
"Mert akárhány kérdés van, hogy tetszik-e az adott férfi, szinte mindig az a válasz, hogy undorító."
Erre a sorra írtam azt, amit írtam.
Én is válaszoltam már olyat az oldalon egyes pasikra, hogy undorító.
A kérdésed pedig ha nem vennéd észre, akkor elmondanám, hogy egy átlagos, mezei, primitív csipkelődés, provokáció, akkor is, ha megpróbálod majd ezt tagadni.
14 éves elmúltál már, kis hölgy? Az volt a kérdés, hogy linkelj egy olyan férfit, aki tetszik. Azt válaszoltad, hogy nem akarod a barátodat belinkelni, mást meg nem akarsz, mert undorító. Akkor miről beszélünk?
"nem tetszik a nőknek minden ide kilinkelt jött-ment alak"
A netről szedett különféle modellekre és színészekre gondoltam, de a parányi agyaddal te ezt képtelen vagy felfogni, te kis nyomorék.
[link] *_*
Ha így nézel ki, kérlek írj üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!