Ha egy férfit egyszer már gyávaságomban finoman, , leállítottam" (pedig tetszik), akkor hogyan tudnám jelezni felé, hogy meggondoltam a dolgot, csak akkor kicsit gyorsnak találtam a tempót?
Figyelt kérdés
Azóta is sokat beszélünk, és érzem, hogy ő még mindig ÚGY néz rám, de már kicsit visszafogottabb lett, emiatt kicsit félek, hogy kezd lemondani rólam, és én most jöttem rá, hogy ezt nem szeretném...Lehet, hogy már túl késő?
Tudnátok valamilyen tanácsot írni, hogy hogyan tudnám újra ,,meghódítani''?
20/L
2013. jún. 6. 22:37
1/10 anonim válasza:
Hogy? Hát bátorítsd!
Érints meg a kezét, mosolyogj rá... vagy csak kapd le.
N
2/10 anonim válasza:
Most sztem megérdemelné, h te nyomulj, ennyi jár, pedálozz kislány.
3/10 anonim válasza:
most neked kell gyors tempóba rá hajtanod :)
4/10 A kérdező kommentje:
Rendben, de hogyan? Tudnátok konkrét dolgokat írni? Nem akarok túl nyomulós lenni...
2013. jún. 6. 22:58
5/10 anonim válasza:
legyél túl nyomulós, ha kell neked megteszed ha meg gyáva maradsz akkor vess magadra
6/10 anonim válasza:
amit az első kommentelő írt fogd meg a kezét, mosolyogj rá meg ilyenek...ha sokáig húzod az időt majd rámegy valami másik csaj!
8/10 anonim válasza:
Talán ezt mondd el neki :D Főleg ha ő már megtette, nem hiszem, hogy ő úgy érezte akkor, hogy ezzel "megalázza" magát, neked sem kéne ezt érezni. Az, hogy vállalod az érzéseid sosem rossz dolog szerintem, azt meg nem hiszem, hogy késő lenne. Maradjatok kettesben, esetleg hívd el valahová, fogd meg a kezét, öleld meg, ilyesmi működhet. Sok sikert.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igyekszem hasznosítani őket:)
2013. jún. 7. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!