Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó vagy rossz "jel", ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó vagy rossz "jel", ha egy lány így csinál? Lehet a szimpátia jele?

Figyelt kérdés
Évfolyamtársak vagyunk, szoktunk néha beszélgetni, bár nem túl sokat, poénkodunk, és talán kezdi pedzeni, hogy kicsit fanyar időnként a humorom, de szokott vigyorogni a poénjaimon. Legutóbb egy másik évfolyamtársnőnkkel mentünk lefelé hármasban a lépcsőn, dumálgattunk, aztán ők másfelé mentek, így elköszöntünk egymástól. A nekem tetsző lány félig hátrafordult, köszönt, mosolygott, és integetett. Szóval ez mit jelenthet? Csak amolyan odavetett valami volt, vagy jelezhet szimpátiát? Megköszönném, ha értelmes, normális válaszok jönnének, sokat segítenétek, sajnos nem vagyok nagyon tapasztalt ilyen téren, illetve sokszor belefutottam már pofonokba, amikor azt hittem, hogy megvan a kölcsönös rokonszenv, aztán mégse.

2013. dec. 5. 20:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#9: Köszönöm. Szóval akkor most majd hívjam el valahová, vagy előtte egy kicsit még "puhítsam", és inkább csak bókoljak, próbáljam megérinteni, ilyesmi?
2013. dec. 12. 21:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Első lépésben legyél vele kedves...a bók mehet abból is látod hogy reagálja le a dolgokat és ami még fontos amikor elhívod valahova legyél laza és ne úgy fogd fel mint egy vizsgát és azt, hogy neked meg kell felelned, hogy téged most megmérettetés ér, hanem laza legyél! Elhívod csak pl karácsonyi vására vagy valamit együtt tanulni vagy akármi akkor csak lazán ha ráér és megy oké ha nem majd legközelebb ráér..csak azt akarom kihozni, hogy ne görcsölj rá, mert nagyon jó pozícióban vagy! Ami itt elronthatja a dolgokat az a félelmeid!

De első lépésben légy te is nagyon kedves vele, bókolj próbálj hozzáérni "véletlenül" :-) és abból sok mindent lemérhetsz! A múlt az múlt....ne engedd hogy a rossz tapasztalatok elrontsák a jövőt! Ne feledd mindenkinek voltak, vannak és lesznek is rossz tapasztalatai a másik nemmel nem te vagy egyedül ez nem hiba ez nem a te személyed ellen szól..nem te vagy " szerencsétlen" hanem ilyen az élet..mindenki kap olyan pofonokat, hogy a fal adja a másikat..a lényeg hogy ezeken túl kell lépni és soha nem szabad eltemetni magad! Azért majd ha összejöttök írd meg! :-)

2013. dec. 12. 21:58
 13/13 A kérdező kommentje:
Szóval úgy gondolod, hogy a fentiek alapján van esélyem többre is, mint barátság? Igazából mindig is féltem kimutatni az érzéseimet, soha nem is volt senkim, és gyerekkortól kezdve voltak kisebb pszichés problémáim, csak ez akkor nem derült ki, én viszont szégyelltem magam, mert éreztem, hogy valami nem oké. És bennem van ez a zsigeri félelem, hogy nem vagyok elég jó stb. Mindig féltem a döntő lépéseket megtenni, szégyelltem feltenni a lányoknak azt a kérdést, hogy "eljönnél velem x helyre?", mert féltem a kudarctól.
2013. dec. 12. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!