Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó vagy rossz "jel", ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó vagy rossz "jel", ha egy lány így csinál? Lehet a szimpátia jele?

Figyelt kérdés
Évfolyamtársak vagyunk, szoktunk néha beszélgetni, bár nem túl sokat, poénkodunk, és talán kezdi pedzeni, hogy kicsit fanyar időnként a humorom, de szokott vigyorogni a poénjaimon. Legutóbb egy másik évfolyamtársnőnkkel mentünk lefelé hármasban a lépcsőn, dumálgattunk, aztán ők másfelé mentek, így elköszöntünk egymástól. A nekem tetsző lány félig hátrafordult, köszönt, mosolygott, és integetett. Szóval ez mit jelenthet? Csak amolyan odavetett valami volt, vagy jelezhet szimpátiát? Megköszönném, ha értelmes, normális válaszok jönnének, sokat segítenétek, sajnos nem vagyok nagyon tapasztalt ilyen téren, illetve sokszor belefutottam már pofonokba, amikor azt hittem, hogy megvan a kölcsönös rokonszenv, aztán mégse.

2013. dec. 5. 20:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Jó jel. :)
2013. dec. 5. 20:37
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem vagy neki közömbös. Kezdj el udvarolni!
2013. dec. 5. 20:43
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi. Szóval akkor elég nagy esélye van annak, hogy bejövök neki? Ezt biztosan nem lehet másnak tekinteni?
2013. dec. 5. 21:31
 4/13 anonim ***** válasza:
Nagy az esély rá. De míg nem kezdeményezel nem tudod meg biztosra.
2013. dec. 5. 22:10
 5/13 A kérdező kommentje:
Kicsit félek a beégéstől, ráadásul mintha a másik lány is kedvelne, vagy nem is tudom. Ilyenkor szokott kiderülni, hogy mindent félreértettem. :(
2013. dec. 5. 22:18
 6/13 anonim ***** válasza:
hát sose fogod megtudni hogy bejössz-e neki ha itt parázol! :) kössed fel a gatyád,menny,és kapjad el! ez jo jel,nincs mit vesztened! :)) hajrá!! de nem baj ha a másik lány is kedvel! neked más kell,ennyi! ilyen az amikor minden összejön. :D amm ne sz@rakodj sokáig deritsed ki a jelekből hogy most mi van aztán gyorsan hoditsad meg mert még piacon van!
2013. dec. 6. 20:50
 7/13 A kérdező kommentje:
Oké, de félek, hogy csak szórakozott, vagy hogy nem jelentek semmit a számára. :(
2013. dec. 8. 22:23
 8/13 anonim ***** válasza:
viselkedj természetesen és gondold át, hogy mit csinálsz. Ha magabiztos vagy, akkor nem tudsz beégni, max nemet mondanak, te meg mész tovább. Az viszont biztos, hogyha sokáig tökölsz vagy haverkodsz akkor kiszeret belőled(, ha most épp szeret) vagy rosszabb esetben mehetsz a barátzónába :)
2013. dec. 12. 21:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem szimpatikus vagy neki! Megértem, hogy a múltbéli csalódások gátlásokat alakítottak ki benned, de nem szabad engedned a kishitűségnek! Közeledj felé és ebből nagyon nagy eséllyel bármi kialakulhat! Ez már nem középiskola 15-16 éves maguk sem tudják mit akarnak lányokkal! Ne szalaszd el a lehetőséged! Drukkolok!
2013. dec. 12. 21:43
 10/13 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy csoporttársak vagyunk, szóval ciki lenne a szemébe nézni, ha elutasít. Plusz nem szeretném elkönyvelni az x+1-edik pofont az élettől. Mindenesetre köszi.
2013. dec. 12. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!