Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak És fiúk között mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak És fiúk között mi a különbség?

Figyelt kérdés

Mindkét nem véleménye érdekel-kort írjatok

F

2013. dec. 5. 00:15
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
75%
A férfi szót azok a nők használják, akik nem elég érettek ahhoz, hogy felismerjék, hogy nem kortól függ az, hogy ki mennyire érett. Emellett idősebb hímneműekre is használható.
2013. dec. 5. 13:37
 22/25 Költőnő? ***** válasza:
semmiképp sem csak külső vagy kor kérdése, de azért sokszor van összefüggés
2013. dec. 6. 10:02
 23/25 anonim ***** válasza:
Hát , hogy ki a férfi elég általánosan és silányan van megmagyarazva.Hogy ki a férfi és ki a fiu. Az fugg a kortol, fizikai, szellemi es lelki tenyzoktol.Termeszetesen akit ferfinak nezunk attol tobb tapasztalatot, komolyságot, érettséget varunk , mint egy fiutol, habár a nok elmondásuk szerint inkább fiukkal járnak , mind ferfiakkal.Jobban szeretik a fium elnevezest, es nem igen mondják, hogy én egy férfival járok. Általánosan nézve a dolgokat vannak elvétve komoly fiuk és komolytalan férfiak. Vannak akik 18 évesen már érettek, de vannak akik sohasem érnek meg.Ezek az orok fiuk , akikbol férfi sohasem lesz, de mit ir a kolto.. Ha ferfi vagy legy ferfi es ne gyonge báb...
2013. dec. 7. 12:53
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el minden választ, csak egy-kettőt, amin megakadt a szemem. #19esnek igazat tudok adni.

Nő vagyok, de sosem rendeltem ezekhez a fogalmakhoz személyiségvonásokat vagy emeletem ezt az egészet már-már filozófiai kérdéssé azzal, hogy csak a számomra tetszetős egyéneket illettem a "férfi" jelzővel. A biológiai érettség szintjére utalnak ezek, nem másra, ennyi. Rendelkezhet egy 16 éves kiforrott világképpel és értékrenddel, tervezheti a jövőjét, lehet képes komoly, érzelmileg megterhelő témák megtárgyalására, vállalhatja a felelősséget, lehet fogalma a pénz helyes beosztásáról, becsülheti a munkát és a gyümölcsét, attól még nem fogom férfinak nevezni, ahogyan egy ingyenélő, szülei nyakán élősködő, kiszolgálást hiányoló 30asra sem foghatnánk rá, hogy fiú. Ezeket a szavakat én nem mások minősítésére használom, ha így akarok tenni, azt fejezem ki a megfelelő szavakkal, amit gondolok róluk.

2013. dec. 7. 14:04
 25/25 anonim ***** válasza:
50%
Van még egy megfigyelésem: a férfiak hagymával és csípőssel kérik a gyrost, ellenben a fiúk nem.
2013. dec. 7. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!