Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak És fiúk között mi a különbség?
Mindkét nem véleménye érdekel-kort írjatok
F
Nem olvastam el minden választ, csak egy-kettőt, amin megakadt a szemem. #19esnek igazat tudok adni.
Nő vagyok, de sosem rendeltem ezekhez a fogalmakhoz személyiségvonásokat vagy emeletem ezt az egészet már-már filozófiai kérdéssé azzal, hogy csak a számomra tetszetős egyéneket illettem a "férfi" jelzővel. A biológiai érettség szintjére utalnak ezek, nem másra, ennyi. Rendelkezhet egy 16 éves kiforrott világképpel és értékrenddel, tervezheti a jövőjét, lehet képes komoly, érzelmileg megterhelő témák megtárgyalására, vállalhatja a felelősséget, lehet fogalma a pénz helyes beosztásáról, becsülheti a munkát és a gyümölcsét, attól még nem fogom férfinak nevezni, ahogyan egy ingyenélő, szülei nyakán élősködő, kiszolgálást hiányoló 30asra sem foghatnánk rá, hogy fiú. Ezeket a szavakat én nem mások minősítésére használom, ha így akarok tenni, azt fejezem ki a megfelelő szavakkal, amit gondolok róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!