Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak És fiúk között mi a különbség?
Mindkét nem véleménye érdekel-kort írjatok
F
"Mert a fiú egy kölyök még a férfi meg jó alakú, külsőre is férfi??
Mi fáj neked?? Hogy te fiú vagy vagy lányos aki férfinak hiszi magát????? "
Az első képre egy gyereket linkeltél!
A másodikra meg egy férfi plázacicát!
Tehát a külsőről állapítod meg,hogy milyen egy férfi?!
Nekem nem fáj semmi,de neked sem az inteligencia,az biztos!
# 10
Ezzel egyetértek...
Kérdező, választ vártál a kérdésedre, kaptál is, viszonzásképp meg leoltod a kommentelőket?
Enyje, enyje, nem szép dolog ám ez!!
Megint egy újjabb megrögzött ember, akinek csak az a válasz jó, amit őnagysága hallani szeretne :/
# 13
Én csak reagálok a válaszokra és nem tolok le senkit!
A férfit főleg a viselkedése teszi azzá. A férfi tud felelősséget vállalni azért, amit mond, és az érzésekért, amit okoz. Ha hibázik, akkor képes elismerni, és bocsánatot kérni. Nem hagyja, hogy a társadalmi elvárások, sztereotípiák irányítsák, saját belátása szerint cselekszik, és meri nyíltan vállalni az érzéseit.
Végül, de nem utolsósorban: én, személy szerint csak arra tudok férfiként tekinteni, aki intelligens is.
Külsőre: Én nem tudok egy lógó ülepű csőgatyás, felnyírt, agyonzselézett hajú páwagyerekre férfiként tekinteni.
A csupasz divatfiúkra sem.
Egy magas, egyszerű, de mégis stílusos stílusos, hozzá illő frizurát viselő, laza öltözködésű férfira tudok, aki megfelelő alkalmakkor ismeri az eleganciát.
# 15
Egyetértek...
Lányok válasza vicces:)
De azért pontosítsunk:
Férfi lehet idétlen, játékos, komolytalan, csintalan és gyerek, mert elég baj ha ez kivesz az évek során.
Gyerek lehet érett gondolkodású, felelősségteljes, megbízható, egyenes lelkű, aki kiáll saját és mások igazáért. Tudjátok, nevelés kérdése... Ha nem egy kis talpnyalót, ugatót és olyat aki fiatalabbakon engedi ki dühét nevelsz, hanem egy olyat amilyet szeretnél, hogy legyen ha felnő, akkor az már 10 évesen meglesz az emberben (vagy csak én voltam felelősségteljes és megbízható gyerekkoromban?)
Az, hogy sok felnőtt "férfi" megbízhatatlan, hazug, önző, aljas, gerinctelen, talpnyaló de úgy néz ki mint a George Clooney, nem jelenti, hogy igazán férfi, legalább is az én szememben nem. (még ha meg is játsza mindezt, hogy a bugyiba bekerüljön)
De kövezzetek meg, én pasi vagyok, én így látom a dolgokat, én nem értek annyira ehhez mint sokan mások.
# 19
Nem kövezünk meg,mert igazad van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!