Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék olyan kisugárzást "kiépíteni" hogy hátast dobnak tőlem, tippek?
Tehát már rajta vagyok hogy tökéletes legyen az alakom, diétázok és sportolok. Az arcom alapvetően szép, sminkelek is. Stílusra a francia elegancia és kicsit alternatívabb, egyedi vagyok. Magas vagyok ami gondolom jól jön majd ha ilyen modell-alakom lesz. Szóval gondolom ezeken kívül nagyon sok önbizalom kell ehhez. Fejlesztem a beszédtechnikámat, színésznek is tanulok vagy mindenesetre színészkedem és próbálom kitörölni a szótáramból az összes gyerekes/flegma/csúnya/bunkó kifejezést. Nem vagyok ilyen erkölcsös szentfazék de megvannak a saját világszemléletem. Szeretnék egy olyan nő lenni akit megérdemelnek a pasik szóval hogy "örüljenek hogy ilyen barátnőjük lehet". Tudom ez hosszú út de adhattok tippeket:) Egyetlen nagy hátrány velem az hogy imádok bulizni, inni, de mivel már megtörtént az ellenkezője így már igyekszem nem hülyén viselkedni, tehát már egyre inkább tudom tartani magam.16l
Normális válaszokat kérek.
hát az emberek azt mondják hogy az alapján ahogy megyek az utcán egyedül úgy az jön le az arckifejezésemből hogy beképzelt flegma kritikus vagyok meg hogy állítólag így végigmérem az embereket... azért ennyire nem durva mondjuk...:) csak mondjuk inkább vagyok flegma mint nyalizós, tenyérbemászó.
hát bizonyos szempontból sznob vagyok de inkább stílus és ízlés terén tehát azt nagyon szigorúan veszem, megnézem.
ezzel csak az a gond hogy akkor már túl tökéletes lennél, sok pasi akire azt mondanád hogy tetszik, szivesen összejönnél vele, majd hozzádszólni sem mer
a külsődön lehet hogy kell változni, ezt nem tudom, de a belsődön ne azért változz meg hogy a pasiknak tetsszél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!