Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jellenzi a noies kisugarzast? Ugy ertem hogy milyen tulajdonsagok jellenzik? Minekĺ tobb valaszt irjatok legyszi
emelkedőn könnyedén felmegy-e, hidegen hogy indul, önindító működik-e, sztender mennyire könnyen jár, nagyjából ezek
kínai robogót nem ajánlom, megbízhatatlan az összes
Magabiztosság :)
Nem muszáj tökéletesnek lenned csak legyél magabiztos és mindenki azt hiszi h tökéletes vagy(mert elfogadod magadat^^)
Emeld ki a formáidat és amit szépnek találsz magadon :)
:D koszi a valaszokat.
en is valami hasonlo dolgokra gondoltam de igy sokkal jobb hogy ennyi velemeny es altalaban meg is egyeznek! :)
ja es bocsi hogy a kerdest olyan sok hibaval irtam...:K
sotet volt es nem lattam a billentyuzetet...:D
es ti mennyire vagytok magabiztosak?
mit tartotok sajat magatokon szepnek?
van olyan ismerosotok akinek 100szazalekig noies kisugarzasa van? es ha igen,mitol annyira csajos? :D
Na szépen sorjában
-Én magabiztos vagyok, nagyon ragaszkodom az igazamhoz, ezt szokás makacsságnak is nevezni de ilyen szempontból magabiztos vagyok. Na kinézetileg már nem. Nincs se magabiztosságam se önbizalmam.
-Szépnek tartom a mellizmom, meg az alakom, első mert a csajok szerint jól néz ki a másodikkal meg nagy szerencsém van, akármit eszek nem hízok
-ezt nem tudom leírni, van ilyen de nem tudom leírni miért gondolom nőisenek... :-)
Magabiztos vagyok :)
176cm vagyok 63 kg nem vagyok nádszál karcsú,de pont EZÉRT érzem magam nőiesnek:)
Felveszek egy magassarkút vmi kivágottat,kiegészitőket és senki sem veszi észre rajtam azt a pár kiló pluszfelesleget ;)
Kihúzom magamat h mindenki "érezze" h én egy magabiztos,gyönyörű nő vagyok:)TE hidd el hogy szép vagy és így mások is annak látnak majd^^
Én nagyon szeretem a derekamat hangsúlyozni:)
vagy a melleimet:)
Nah és persze a magassarkú elengedhetetlen egy nőies kisugárzáshoz:)
Senki sem tökéletes,csak magabiztos:)
A sminktől vagy egy jó hajtól máris jobban érzed magadat a bőrődben és ezt a körülötted lévők is észreveszik;)
A lényeg h mosolyogj,hangsúlyozd ki a formáidat és igazi nő leszel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!