Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srác aki tetszik, megfogta a fenekem! Mit kellett volna csinálnom?
Amikor tegnap mentünk ki a barátnőimmel az aljtón, ő előreengedett minket, én mentem ki utoljára, és megmarkolta a fenekem a srác. Akkor csak hátra fordultam, és furcsán néztem rá. Persze ő egyből mentegetőzni kezdett, hogy csak véletlenül meglendült a keze. A srác amúgy 4 évvel idősebb nálam, és szeret egyszerre több vasat tartani a tűzbe(vagy hogy kell azt mondani:D)... Utólag gondolkodtam, hogy megérdemelt volna egy ízes pofont. Az én fenekemet ne fogdossa senki. Másrészt, meg kicsit örültem a dolognak, mert nekem az jött le belőle, hogy bejövök neki... Mondjuk ez elég egyértelmű. Szerintetek, mit kellett volna csinálnom?
L/15
utolsó,azért örülnél ha életedben 1x egy ilyen 13éves"ribivel" hozna össze a sors:D
amúgy,a kérdés az ikszdé,ha tetszik neked meg úgy kb viszonozva is,milyen pofonokról beszélünk?éretlen kis taknyos vagy még akit jól megkellene húzogatni,hogy amikor legközelebb rámarkolnak a seggedre ne érezd:)
Pofonvágni.
És nagyon meggondolnám, hogy akarok-e valamit tőle, mert ez a viselkedés nem jelez túl jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!