Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srác aki tetszik, megfogta a fenekem! Mit kellett volna csinálnom?
Amikor tegnap mentünk ki a barátnőimmel az aljtón, ő előreengedett minket, én mentem ki utoljára, és megmarkolta a fenekem a srác. Akkor csak hátra fordultam, és furcsán néztem rá. Persze ő egyből mentegetőzni kezdett, hogy csak véletlenül meglendült a keze. A srác amúgy 4 évvel idősebb nálam, és szeret egyszerre több vasat tartani a tűzbe(vagy hogy kell azt mondani:D)... Utólag gondolkodtam, hogy megérdemelt volna egy ízes pofont. Az én fenekemet ne fogdossa senki. Másrészt, meg kicsit örültem a dolognak, mert nekem az jött le belőle, hogy bejövök neki... Mondjuk ez elég egyértelmű. Szerintetek, mit kellett volna csinálnom?
L/15
Hát csajszi, én tuti lesmároltam volna... Aztán lehet később félrehívom egy kis játszadozásra... (Mondjuk elnyalom a nyalókáját, érted... :PP)
13/l
Az ízes pofont.
De megint egy butácskával van dolgunk.
Nem biztos, hogy bejössz neki, csak mert megfogta a segged. Ha szeret "több vasat tartani a tűzben" miért akarsz te is odakerülni?
Én is voltam így, hogy olyan tetszett, aki sok mindenki másnak is, de nem foglalkoztam vele, számomra lealacsonyító lett volna, hogy egy tucat lány vagyok egy olyan fiúnál, aki simán megkaphatja a fiatal naiv kislányok nagy részét.
Bánni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!