Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, ha úgy megyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha úgy megyek bulizni, hogy megvan?

Figyelt kérdés

Eddig sose mentem úgy bulizni, hogy megvolt, olyankor mindig itthon maradtam inkább mert olyan kellemetlen nekem, mikor olyankor megvan. Mellesleg egy szórakozóhely wc-je nem túl tiszta, ott betétet cserélni is macerás nekem. :/ Most fog megjönni de hétvégén olyan buli lesz amit nem akarok kihagyni :/ Lányok, ti szoktatok olyankor bulizni menni amikor megvan?

(Lehet, hogy rossz kategóriába írtam de itt mindig sokan vannak. :)

2013. dec. 3. 20:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nyugodtan kipróbálhatod a tampont. Bár nem ajánlom azt, hogy rögtön a bulira próbáld ki. Inkább már előtte is, hogy megtapasztald, milyen érzés.

Egyébként most is úgy voltam bulizni hétvégén, hogy meg volt. Pár nappal hamarabb jött meg, viszont a legjobb barátnőm szalagavatója volt, és tudom, hogy milyen sokat jelentett neki, hogy én is ott voltam és együtt buliztunk. Úgyhogy hiába hogy megjött, elmentem és nagyon jól éreztem magam.

Tampont használtam, ráadásul szupert, így szerencsére kibírtam hazáig, és csak itthon vettem ki a tampont. De a kulturáltabb szórakozóhelyeken azért próbálnak ügyelni a mosdók tisztaságára, és nem olyan vészes a helyzet, mint sokan gondolják.

2013. dec. 3. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!