Menyi penz kell 6nap balatonhoz? Ugy hogy a szalas mar megvan de az nem tartalmaz kajat es ketten megyunk a parommal hetvegen szeretnenk bulizni estenkent meginni egy koktelt ilyesmi.
Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 13:35
1/7 anonim válasza:
10e/nap/2fő. Nekem kb ennyire jönne ki.
2/7 A kérdező kommentje:
az nemis sok en tobbre gondoltam
2010. júl. 15. 14:03
3/7 anonim válasza:
Gondolom néha étterembe is akartok enni, és ha még koktéloztok is, akkor nem elég 5ezer/fő/nap. Inkább 8-10-zel számolnék. Nálunk is nagyjából egy 10es megy el fejenként minden nap.
4/7 anonim válasza:
Úristen, 10.000 Ft egy napra és egy személyre? Hol éltek ti?
Én érdekes módon megúsztam egy hétig egy 15 ezerrel mínusszal. Simán meglehet csinálni, és semmiből nem volt hiányom.
5/7 anonim válasza:
Igen, éttermi a'la carte kajával és koktélozással gondoltam a 10/nap/2fő-t. Eleve egy koktél 1000-1500Ft (irreális, de ennyi). Egy éttermi főétel is van 2000/fő, plusz leves, esetleg desszert. Nameg ha már nyaralás, akkor azért nap közben fagyi, valami parti büfében ebéd, inni is kell valamit. Simán megvan a 10000/nap/2fő.
6/7 anonim válasza:
Én sem értem hol éltek ti, én egyedül voltam, de naponta max. 3000 ft-ot költöttem amibe benne van a kaja, pia, fagyi is.
7/7 A kérdező kommentje:
szerintem a naponta 10000realis fejenkent ha mar egyszer nyaralok akkor mindent megveszek amit kivanok. strandbelepo, elmenyfurdo belepo alapbol 5000
2010. júl. 16. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!