Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ki lehet fizetni üdülési...

Ki lehet fizetni üdülési csekkel egy Tatabánya-Bécs retúr vonatjegyet? Railjet vonattal szeretnénk kimenni a Bécsi karácsonyi vásárra)

Figyelt kérdés
2011. nov. 17. 23:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

1, Nem.

2, A EURegio vonatok jóval olcsóbb, bár nem tudom hogy pillanatnyilag megy-e T.bányáig.

2011. nov. 18. 03:40
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, sokat segítettél! Akkor Bp-re megyünk a Vörösmarty térre! (Januárban lejár az üdülési csekk, azért fontos elkölteni!)
2011. nov. 18. 13:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Aztán mikortól lehet erre kimenni?
2011. nov. 18. 23:02
 4/11 A kérdező kommentje:
Mindkettő november közepén kezdődik, és dec.24-ig tart!
2011. nov. 18. 23:48
 5/11 A kérdező kommentje:
2011. nov. 18. 23:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Köszi szépen. Esetleg voltál már kint? Jó lenne tudni hogy ilyenkor mennyire lehet parkolni, hogy mivel érdemes menni?
2011. nov. 19. 11:49
 7/11 A kérdező kommentje:
Mi vonattal megyünk, aztán a Keletitől Metroval a Deák térig, onnan gyalog! Még nem voltam soha a pesti vásáron, csak Bécsben! Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz! 6-án megyünk! Majd megírom, hogy milyen volt!
2011. nov. 19. 13:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Bécsiről tudnál írni pár sort? Mert én oda mennék.
2011. nov. 19. 14:12
 9/11 A kérdező kommentje:

Pár szóval: karácsonyi hangulat (de annyira, hogy várod, hogy szembe jöjjön veled a Jézuska), tömeg, drágaság, finom édességek, isteni forralt bor, sok fiatal, drága WC, nincs tolakodás, +2 kg hízás. Kb. ennyi!

Egy nagyon jó tanács: csak annyi pénzt vigyél, amennyit el akarsz költeni, mert az utolsó euro-ig, sőt az utolsó eurocentig mindent el fogsz költeni! Tapasztalat. Mi tavaly is voltunk, kb. 70 euro ment el, ketten voltunk a férjemmel, akkor már kismama voltam, szóval én nem is ittam, csak gyerekeknek való forralt bort. Minden olyan 5-6 euro körül van, a forralt boros bögre visszaváltható! Ha mész, kóstold meg a csokiba forgatott gyümölcsöket! Hát, az valami mennyei! Kevés ajándékot árusító stand van, inkább mindenhol ehető, iható dolgokat lehet venni!

2011. nov. 20. 13:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Köszi szépen, jól hangzik :)
2011. nov. 20. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!