Ki lehet fizetni üdülési csekkel egy Tatabánya-Bécs retúr vonatjegyet? Railjet vonattal szeretnénk kimenni a Bécsi karácsonyi vásárra)
1, Nem.
2, A EURegio vonatok jóval olcsóbb, bár nem tudom hogy pillanatnyilag megy-e T.bányáig.
Pár szóval: karácsonyi hangulat (de annyira, hogy várod, hogy szembe jöjjön veled a Jézuska), tömeg, drágaság, finom édességek, isteni forralt bor, sok fiatal, drága WC, nincs tolakodás, +2 kg hízás. Kb. ennyi!
Egy nagyon jó tanács: csak annyi pénzt vigyél, amennyit el akarsz költeni, mert az utolsó euro-ig, sőt az utolsó eurocentig mindent el fogsz költeni! Tapasztalat. Mi tavaly is voltunk, kb. 70 euro ment el, ketten voltunk a férjemmel, akkor már kismama voltam, szóval én nem is ittam, csak gyerekeknek való forralt bort. Minden olyan 5-6 euro körül van, a forralt boros bögre visszaváltható! Ha mész, kóstold meg a csokiba forgatott gyümölcsöket! Hát, az valami mennyei! Kevés ajándékot árusító stand van, inkább mindenhol ehető, iható dolgokat lehet venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!