Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha úgy megyek bulizni, hogy megvan?
Eddig sose mentem úgy bulizni, hogy megvolt, olyankor mindig itthon maradtam inkább mert olyan kellemetlen nekem, mikor olyankor megvan. Mellesleg egy szórakozóhely wc-je nem túl tiszta, ott betétet cserélni is macerás nekem. :/ Most fog megjönni de hétvégén olyan buli lesz amit nem akarok kihagyni :/ Lányok, ti szoktatok olyankor bulizni menni amikor megvan?
(Lehet, hogy rossz kategóriába írtam de itt mindig sokan vannak. :)
Dugni mész, vagy bulizni?
Én nem járok diszkóba, csak koncertekre, de simán. Egyébként a tamponnal jobban jársz.
Bulizni jársz, de a tampontól félsz?
Érdekes párosítás... próbáld csak ki a tampont, sokkal, de sokkal kényelmesebb, mint bármilyen betét! És higiénikusabb is persze.
Hidd el, hogy nem félelmetes, nem érzel semmit, csak ügyelj rá, hogy a zsinórt majd kitudd húzni. A mini meg tényleg pici.
Ráadásul ha még egy tisztaságit is raksz be mellé, aggódnod sem kell, hogy foltos lesz a bugyid.
A betét nem vérez össze, nem kell azon aggódnod, hogy átáztál-e, betelt-e, mennyire érződik a szaga, stb. : )
Köszönöm a válaszokat. :)
Tulajdonképpen nem is attól félek, hogy fáj, hanem hogy van olyan aki rosszul lesz tőle, hányinger meg hasonlók. Ami némely tamponos dobozon is fel van tüntetve.
Hány éves vagy, kérdező?
Használj nyugodtan tampont, eleinte én is rettegtem tőle, ma már lazán használom. Még "nőkorom hajdani éveiben" gyűlöltem a menstruációs napokat, most már teljesen semleges, a tampon tényleg jó, kényelmes, biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!