Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Visszautasítanátok egy lányt, miután megtudtátok, hogy szilikon mellei vannak?
Azzal, hogy megműttetted magad, a csúfolóidat igazoltad. Ez gyenge jellemre vall. Tehát visszautasítanálak miatta. Meg azért is, mert nem tetszik, ha valaki hiúságból fekszik kés alá.
22/F
Elég gyerekes, ha valaki rögtön azt írja, hogy ha már szilikon mell, akkor valaki rögtön r***c.
Ha valaki elégedetlen a mellméretével, és ezért megcsináltatja a mellét, miért kell rögtön a lotyót látni benne? Egyébként tök megértem, ha problémám lenne a mellemmel én is megcsináltatnám.
Meg aztán lehet valakinek szilikon melle pl amiatt is, mert korábban mellrákja volt, és el kellett távolítani a mellét, vagy alapból úgy született, hogy az egyik melle látványosan kisebb, mint a másik.
Kérdező: Szerintem, ha egy srác igazán szeret, akkor nem fogja érdekelni, hogy szilikon melled van vagy sem, mert nem egy bizonyos testrészedbe szeret bele. Ha meg ez kizáró ok neki, akkor nem is érdemelt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!