Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha szilikon cicim lesz akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szilikon cicim lesz akkor ránézésre el fognak ítélni?

Figyelt kérdés

Már így is azt mondta az egyik barátnőm,hogy pláza cica vagyok mert rózsaszín a laptopom és a kinézetem is olyan,de szerintem nem így van mert nem vagyok az attól mert adok magamra és vannak olyanok rajtam amik a pláza cicákat jellemzik még nem vagyok az.

Nem úgy kell elképzelni,hogy ,ha lesz cicim kirakom teljesen(nem is akarok hatalmas melleket) szóval nem akarok közönséges lenni, pasim is van szóval nem fogok ri.....ni.

2013. okt. 4. 16:52
1 2
 1/13 Tarnolf ***** válasza:

Nem vagy plázacica? Azoknak vannak műmelleik... minek elrontani a természetesen szépet?

Igen el fognak ítélni, akik ismerik a különbséget a mű és természetes között.

2013. okt. 4. 16:55
 2/13 vakondka ***** válasza:

Nem fognak elítélni, főleg ha nem lesz feltűnően nagy, vagy aránytalanul nagy a testedhez képest.

A feleségemnek is szilikon melle van és senki meg nem mondja hogy az szilikon, olyan profin megcsinálta a doki :)

2013. okt. 4. 16:56
 3/13 anonim ***** válasza:
ne csináltass műcickót magadnak, mert az egész életedben úgy marad, és 80 évesen meg fogod bánni, a másik h igen mindenki el fog itélni csak mert mű melled lesz
2013. okt. 4. 16:56
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát már a keresztneved is plázacicás, ha a rózsaszín cuccokhoz még felcuppantasz két tejeskannát a melleid helyére, holtbiztos, hogy szóba nem állnék veled, max. meg akarnálak kúrni néhányszor, de hogy nem kellenél kapcsolatra, az egész biztos :)
2013. okt. 4. 16:57
 5/13 anonim ***** válasza:
igen, nyilván nem véletlen vagy a barátnőd szerint is pláza cica. akkor szerinted a más nem néz majd annak szilikon mellekkel?
2013. okt. 4. 16:57
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a pénzt, amit erre szánsz inkább igyuk el, így a barátnőd sem mondhatja hogy az vagy! Ki akar csatlakozni?!
2013. okt. 4. 17:15
 7/13 anonim ***** válasza:
Minek mű mell, ha van igazi? Ahogy az arcunk, úgy a mellünk sem egyforma, nem kéne csak azért szabványosítani a női mellett, mert a Photoshopban gömböt szerkeszteni egyszerűbb, mint ellipszist. Legyél szép úgy, ahogy vagy. Miért nem tudod elfogadni magad?
2013. okt. 4. 17:24
 8/13 A kérdező kommentje:
nem azt kérdeztem,hogy megcsináltassam vagy ne mert ebben már döntöttem és mivel elég sok bántást kaptam pasiktól is mert kicsi a mellem nem fogom meggondolni magam.
2013. okt. 4. 17:30
 9/13 anonim ***** válasza:

Talán el kéne gondolkozni azon, hogy nem kéne minden suttyó tahóra hallgatni... A pasidnak tetszel így, vagy nem? Ha igen akkor felesleges a műtét, ha meg nem, akkor nem értem miért van veled...

Tuti fejbe vernélek, ha meg akarnád változtatni a melleid, ha az én barátnőm lennél.

2013. okt. 4. 19:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy már eldöntötted, de azért mégis, gondold át újra. Most éppen a melled, ami nem tetszik a pasidnak, vagy a pasiknak, később majd az lesz a gond, hogy ráncos leszel, vagy felszedsz pár kilót, vagy megőszül a hajad. Esetleg fáradtabb leszel és nem tudsz már olyan nagy energiával megtenni dolgokat, amiket ő természetesnek vesz és azután is elvárna. Ahol a mell méret probléma, ott minden más is probléma lesz. Mert hidd el ez kicsinyesség, és aki egyet talál rajtad az többet is fog, csak idő kérdése. És sosem élhetsz mellette teljes elfogadásban. Nem jó éveken át szorongani, hogy "most éppen, mi lesz rajtam rossz"
2013. okt. 5. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!