Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Visszautasítanátok egy lányt, miután megtudtátok, hogy szilikon mellei vannak?
7-es vagyok.
De azért szerintem itt arról van szó, hogy valaki, aki nem elégedett a melleivel, az megcsináltatta és nem egy hatalmas nagy lufit tetetett bele, hanem egy normális méretűt, csak hogy jobban érezze magát a bőrében. A kettő nem ugyanaz.
Engem iszonyúan zavar az a tudat hogy a nőmnek műmelle van. Olyan nem eredeti. Inkább legyen apró de eredeti..
Szóval nálam kizáró ok a szilikon mellek.
Nem csak amiatt csináltathat valaki műmellet, mert kicsi a sajátja. Pl. fogyás után általában csak a bőr van ott. Na, az is tetszene itt sokaknak? Azért ezt ne meséljétek be!
7-es voltam.
Kedves 13-mas!
Mindez lényegtelen és provokatív amit mondasz.
Miért baj az, ha nem akarunk olyan nővel összejönni akinek műmelle van?
Miért olyan nagy baj ez? A mi életünk nem? Attól h kiabálunk egymásra még nem fog megváltozni a vélemény.
Nem provokálásnak szántam. Csak arra válaszoltam, amit itt írtak páran, illetve ami úgy általában él az emberek agyában: mégpedig az, hogy csak az csináltat műmellet, aki ribi, buta, agyatlan, és kicsi a melle.
Ezzel szemben nagyon sokan azért csináltatják meg, mert nem érzik nőnek magukat a sajátjukkal, mert lóg, csúnya, vagy épp csak a bőr lóg rajtuk. Ennyi.
Ettől még jogod van utálni a műmellet, de ne ítéld el azokat, akiknek az van, mert nem tudhatod, hogy miért van az!
Nem ítéltem el senkit, nem írtam semmi ilyesmit drága!
"hogy csak az csináltat műmellet, aki ribi, buta, agyatlan, és kicsi a melle. " --> igen ezt nem is cáfolom mert van ilyen tényleg van.
De olyanok is vannak akik az ellentéteik akik csak divatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!