Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szeretitek, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szeretitek, ha egy lanynak a combja között rés van?

Figyelt kérdés

Ha igen,miért?

írjatok életkort is..

2013. dec. 2. 14:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Nem tudom miért, de nagyon tetszik, izgat. :D 21/F
2013. dec. 2. 14:57
 2/13 anonim ***** válasza:
35%
Ha pont belefér a kukikám, akkor igen :P
2013. dec. 2. 14:58
 3/13 anonim ***** válasza:
58%
Általában attól lány a lány, nem? :D Inkább rés legyen, mint f&sz...
2013. dec. 2. 14:59
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nem fontos, hogy összeérnek-e a combjai vagy sem. Ez a "thigh gap"-dolog nagy őrület lett mostanában, de gondolj Marilyn Monroe-ra és a többi olyan szexszimbólumra, akiknek összeért a combjuk, mégis férfiak milliói csorgatták utánuk a nyálukat. A vonzó kisugrárzás és az egészséges test, meg jó belső sokkal fontosabb a résnél a combjaid közt.

19/F

2013. dec. 2. 15:00
 5/13 A kérdező kommentje:
mármint úgy értem ,ha összerakja a két combját,akkor rés van a két comb között..
2013. dec. 2. 15:01
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem szexi, csak mert.
2013. dec. 2. 15:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Egyetértek #6-tal. Egyrészt tud szexi lenni, másrészt meg ez kb. harmincadlagos dolog.
2013. dec. 2. 15:08
 8/13 anonim ***** válasza:
Én szeretem, ha összeérnek a combjai.
2013. dec. 2. 15:20
 9/13 anonim ***** válasza:
49%
Hát ez elkeserít :/ Én sajnos azok közé tartozok, akiknek összeér a combjuk, pedig nem vagyok kövér (51 kg átlag magassághoz) és voltam már 48 kg, akkor is összeért, szóval ha 40 kg lennék talán nem érne össze. És még pár nappal ezelőtt itt szidott össze egy srác, hogy mit túlzok, az ilyen egy pasinak se jön be, erre meg ez lett az őrület.
2013. dec. 2. 15:42
 10/13 anonim ***** válasza:
82%
Baromi szexinek tartom pedig ez annyira alkati dolog, nem tehet róla akinek nem ilyen de ez olyan mint a nagy szemek, vagy széles mosoly. HA van akkor előbb felfigyelek rá. :$
2013. dec. 2. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!