Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megdugta a legjobb barátnőmöt. És most?
Figyelt kérdés
Ma bevallotta nekem a legjobb barátnőm,hogy szexeltek a barátommal pénteken,amíg én jótékonyságin voltam.Mentegetőzik,hogy részegek voltak,meg nem tudták mit csinálnak.Jóságos ég!Ez a szemétláda meg be sem vallotta volna.Most higgyek nekik? Vagy hagyjam mindkettőjüket? Most az életem két legfontosabb személye árult el.Mit tegyek?Nem is beszéltünk azóta,hogy megmondta2013. dec. 1. 19:21
1/19 anonim válasza:
Nehogy itt becsicskulj már,hogy megbocsátasz nekik.
Kész, ennyi volt,lépj tovább!
Jó legyél!
2/19 anonim válasza:
Hajánál fogva húzd végig a padlón.
Egy dög a barátnőd. A barátodról meg ne is beszéljünk...szerintem ilyen esetben nincs mentség a tettükre.
4/19 A kérdező kommentje:
a rohadt életbe,erre nem lehet felkészülni
2013. dec. 1. 19:24
5/19 anonim válasza:
akkor te most szépen kidobod és a barátnőddel meg nem beszélsz többet és ha valaki megkérdi hogy miért akkor elmondod hogy egy r.banc és lefeküdt a pasiddal
találsz jobbat,ne félj kidobni
7/19 anonim válasza:
:D:D:D:D:D:D
megérik a pénzüket.
te meg vak vagy...
10/19 intrepid válasza:
Ne már, hogy indulatból döntessz. Nézd, nem szappan az, ami a használattól elkopik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!