Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a legjobb barátnőmmel? Rossz nézni!
Kicsit hosszú, de ha már tablettről, ékezettel leírom, legyetek szívesek elolvasni! (Bár még mindig Ti tesztek nekem szívességet)
Na, szóval tavaly nekem és a barátnőmnek megtetszett 2 fiú. Ők is, és mi is osztálytársak vagyunk. Nekem és a kiszemeltemnek mondhatni összejött a dolog, viszont a barátnőmnek megtetszett más. (Az első fiúnak még mindig tetszik, akkor is tetszett neki a b.nőm) úgy láttam nagyon oda volt ezért a 2. srácért, de nagyon sokszor szomorúságot okozott neki pl. egyszer látta, hogy ölelget egy lányt meg... na mindegy, akkor összetört. A fiút egyáltalán nem érdekli. Most azt mondja, hogy megint tetszik neki a szerelmem osztálytársa, de sokszor szomorú a másik miatt, pedig ez nyilvánvaló, hogy összejöhet. Most van az, hogy az ő élete, ne avatkozzak bele, de nagyon rossz, hogy a legjobb barátnőm szenved, és szeretnék rajta segíteni:/ bocsi ha értelmetlenül fogalmaztam, de kicsit fáradt vagyok 5*-os fogalmazáshoz.
Engem aztán k*vára érdekel, hogy tabletről írod. :D
Ha nem kér a segítségedből, hagyd.
Azért írtam 1. Mert onnan nehezebb írni...
Köszi... kért segítséget, ezért kérdezem
Tényleg nem avatkozhatsz bele, nem neked kell dönteni... Próbálj vele beszélgetni róla (tudom, hogy hülye tanács, valószínűleg már megvolt), minél több szempontból átbeszélni, hátha rájön a végén.
De teljesen továbblépni csak akkor fog tudni, ha belekezd egy másik kapcsolatba! Nem kell rögtön a nagy Ő-t látnia valakiben, ha nagyjából rendbe tette magában a dolgokat, és megértette, hogy az előző fiúval miért nem volt jó neki, és hogy egyáltalán nem volt jó, akkor nem szabad félni fejest ugrani :) Ez leglalábbis az én véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!