Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő csak egy férfivel teljes, értékes? 21N
Figyelt kérdés
Még soha nem volt komoly kapcsolatom, persze ebből adódóan szűz is vagyok, de most nem erre szeretnék kitérni, hanem arra, hogy állandóan éreztetik velem a környezetemben lévő emberek, hogy nagyon kellene mellém férfi. Már nem csak a rokonaim, a családom hozza mindig szóba, de már egy-két korombeli ismerősöm is. Múltkor például az egyik csoporttársam a szemembe mondta, hogy nagyon fura neki, hogy még nem volt komoly kapcsolatom, mert az összes ilyenkorú ismerősének már volt. És már itt is láttam embereket, akik azt mondták, hogy egy nő, aki még nem volt párkapcsolatban, az nem is lehet igazán érett, mert hiányzik ez az életéből. Egy nő tényleg csak egy férfi mellett lehet igazi nő? Vagy jöjjek össze olyan férfivel, akit nem szeretek, csak azért, hogy ne legyek egyedül (tinikoromban próbáltam, de csak pár hétig bírtam, azóta se, mert egyszerűen nem tudok olyan emberrel lenni, akit kedvelek, de nem szeretek).2013. dec. 1. 18:46
11/14 anonim válasza:
Ha leszbikus lenne, azt tudná.
Nincs veled baj, majd jönni fog, akinek jönni kell.
12/14 anonim válasza:
Bocs, de a szüleiddel, környezeteddel van NAGYON KOMOLY baj. A te életedet akarják élni helyetted. Nem szeretnek, csak megpróbálnak felhasználni. Ne tedd meg azt a szívességet, hogy az alapján ítéled meg magad, hogy Ők mit mondanak.
13/14 anonim válasza:
2-3 férfivel is teljes és értékes!
Van aki így, van aki úgy szereti!
14/14 anonim válasza:
Kezdtek hiányozni régi emberek, régi válaszolók....Pain for pleasure, ASOT nem tértek vissza soha, se levél se semmi... nem ugyanaz a gyakori a régiek nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!