Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőkben genetikailag képtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőkben genetikailag képtelenség a szerelem érzetének kialakulása?

Figyelt kérdés

Tehát sosem lesznek egy férfiba szerelmesek?

Most nem arra gondolok a szerelem alatt, hogy "de hát szeretem", mert ezt mondják a kutyájuknak, anyjuknak, barinőnek, barátjuknak, akiket csalnak, vagy akik verik őket.

Én úgy vettem észre, hogy a nőknek az az életcéljuk, hogy találjanak egy biztos anyagi háttérrel rendelkező férfit, aki csinál nekik egy gyereket, így nyugodtan fel tudja nevelni. A szerelem, mint olyan nem is létezik bennük. Onnantól úgyis a gyerek lesz az első, a férfi csak a pénzforrás és támasz.

2013. dec. 1. 15:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Téves a meglátásod kérdező.. A nők a férfiak magasságába és farokméretébe tudnak beleszeretni. tehát ha törpe vagy (170cm) és kis-vékony farkú (12-13cm/3,5cm), akkor nem lesznek beléd szerelmesek.
2013. dec. 1. 16:46
 22/26 A kérdező kommentje:
Magas vagyok és átlagos péniszű.
2013. dec. 1. 16:47
 23/26 anonim ***** válasza:
Jelentettem a kérdésed provokációért.
2013. dec. 1. 17:23
 24/26 anonim ***** válasza:
10%
A Journal of Family Psychology 2009 áprilisában megjelent tanulmánya szerint "a férfiak a génjeik továbbadása érdekében kétféle stratégiát választhatnak. Az egyik a <<gazfickó>> stratégia, amit a legtöbb férfi szíve szerint követne, ami azt jelenti, hogy minél több nővel szexelni, majd továbbállni. Mivel a nők választanak, így ez a stratégia csak a jóképű férfiak számára elérhető. Aki erre nem képes, az belekényszerül az <<apa>> stratégiába, azaz, hogy hosszútávon biztosítja a saját és a <<gazfickó>> gyerekei felneveléséhez szükséges környezetet. Ám a nők emellett is hajlamosak a <<gazfickó>> férfiakkal szeretői viszonyba kezdeni, mert tőlük várják a jó géneket".
2013. dec. 1. 17:30
 25/26 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Én két évig szerelmes voltam egyetlen pasiba. Nem gazdag.
2013. dec. 1. 17:32
 26/26 anonim ***** válasza:
75%

Ha a kérdésedre a válaszom igen, akkor megnyugodsz, és megveregeted a saját vállad?

Amúgy nem.

2013. dec. 1. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!