Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőkben genetikailag képtelenség a szerelem érzetének
kialakulása?
Figyelt kérdés
Tehát sosem lesznek egy férfiba szerelmesek?
Most nem arra gondolok a szerelem alatt, hogy "de hát szeretem", mert ezt mondják a kutyájuknak, anyjuknak, barinőnek, barátjuknak, akiket csalnak, vagy akik verik őket.
Én úgy vettem észre, hogy a nőknek az az életcéljuk, hogy találjanak egy biztos anyagi háttérrel rendelkező férfit, aki csinál nekik egy gyereket, így nyugodtan fel tudja nevelni. A szerelem, mint olyan nem is létezik bennük. Onnantól úgyis a gyerek lesz az első, a férfi csak a pénzforrás és támasz.
Mert te aztán biztosan tudod, ki szerelmes igazából, és ki nem. Fantasztikus képesség lehet, hogy pontosan meg tudod állapítani egy ember saját érzéseit.
2013. dec. 1. 15:51
12/26 A kérdező kommentje:
Blablablablablabla. Most, hogy ezt leírtad, nyugodtabban alszol? Mert, hogy a tényen nem fog változtatni.
2013. dec. 1. 15:52
13/26 anonim válasza:
Ezt önmagadtól is megkérdezhetnéd
2013. dec. 1. 15:53
14/26 anonim válasza:
Talán mond valamit egyik neves költőnk pár sora,amelyben leírja,hogy ,,kinek szép a lelkében az ének,az látja mások énekét is szépnek."Ezt ha áttranszfolmálod a saját lelkivilágodra,akkor gondolom nem fogsz meglepődni a nagy ürességen körülötted...Mindenki azt látja másokban,ami a saját lelkében is van.Én például hiszek a szerelemben,még ha az emberek bizonyos kor felett ki is égnek,és le is mondanak róla. Jómagam például őszinte és mély szerelemmel szeretem a barátomat,de ezt bizonygatni senkinek nem fogom,elég,ha ő érzi ezt.Pedig nincs pénze vagy egzisztenciája,ahogy nekem sem nagyon.Persze a hozzád hasonló materialista gondolkodásúak ezt soha nem fogják elfogadni vagy elhinni,mert nekik túl magasak ezek a felsőbb rendű,lelki-érzelmi dolgok.
2013. dec. 1. 16:05
15/26 A kérdező kommentje:
"felsőbb rendű,lelki-érzelmi dolgok"
Nem kellene magadat ilyen magasztos szintre pozicionálni, mert csak nevetség tárgyává válsz. A nők azt hiszik, hogy egy mély mondanivalóval rendelkező idézet elolvasása után ők az érzelem megtestesítői. Viccesek vagytok.
2013. dec. 1. 16:11
16/26 anonim válasza:
Mesélj, ki bántott, hogy ilyen negatív vagy?
2013. dec. 1. 16:15
17/26 anonim válasza:
igen. az. fajfenntartás. ennyi.
2013. dec. 1. 16:17
18/26 A kérdező kommentje:
Nem bántott senki. Csak valahogy megfogalmazódott bennem ez a kérdés. A nőktől nem is várok semmi komolyat. Szóval csalódni sem tudok bennük.
2013. dec. 1. 16:20
19/26 anonim válasza:
Akkor nem értem,mi a problémád.Én nem láttam Istent soha,de ettől még hihetek benne.Ha meg nem akarok vele foglalkozni,akkor nem teszem,viszont másokat sem fogok köpködni,mondván,hogy márpedig ti hülyék vagytok,mert hisztek.Vagy azt állítani,hogy na,ti nem lehettek hívők,mert én azt tapasztaltam,hogy nincs valóban hívő ember.Ez csak az én véleményem.Ettől még létezik valóban hívő ember.
2013. dec. 1. 16:30
20/26 anonim válasza:
Én szeretem a páromat, és a pénz nem motivál a kapcsolatunkban tekintve, hogy jogászként nagyobb a fizetésem, mint neki szakácsként.
Gyereket meg nem akarok, tehát az is hülyeség, hogy azért lennék vele, hogy gyerekem lehessen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!