Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőkben genetikailag képtelenség a szerelem érzetének kialakulása?
Tehát sosem lesznek egy férfiba szerelmesek?
Most nem arra gondolok a szerelem alatt, hogy "de hát szeretem", mert ezt mondják a kutyájuknak, anyjuknak, barinőnek, barátjuknak, akiket csalnak, vagy akik verik őket.
Én úgy vettem észre, hogy a nőknek az az életcéljuk, hogy találjanak egy biztos anyagi háttérrel rendelkező férfit, aki csinál nekik egy gyereket, így nyugodtan fel tudja nevelni. A szerelem, mint olyan nem is létezik bennük. Onnantól úgyis a gyerek lesz az első, a férfi csak a pénzforrás és támasz.
Erre most jöttél rá?
A legtöbb ösztönlény mint a legtöbb férfi is, nemtudom mit kell ezen csodálkozni. Persze van kivétel de ritka.
"az én barátnőm szeret engem"
:DDD Ezen jót nevettem. Milyen kis naiv vagy.
“A szerelem olyan mint egy medve ha le van fekve nincs felkelve...“
“Beszééégetttünk a Bsenyőpsta bááácsivaaaaaal éés mondott néhány fontos dolgot. megbeszéltük pl a brummogást...
Amilyen besavanyodott gyökér vagy, én még csak mondani se mondanám neked.
Aki így gondolkodik, azt már alapból kerülni fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!