Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Utolsó esélyként mit tehetnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utolsó esélyként mit tehetnék a boldogságért?

Figyelt kérdés

78 napja szakítottunk a barátommal(ő 21 éves és 11 hónapig voltunk együtt). Mindkettőnknek a másik volt ,,az első". Közös megegyezés volt a különválás azzal az érvvel, hogy egyikőnk sem tudott igazán beleszeretni a másikba. A szakítás ébresztett rá, hogy jobban szeretem őt, mint valaha (a kapcsolatunk alatt nem voltak ilyen erős érzéseim iránta) és igen is szerelmes voltam belé. Szakítás óta könnyek közepette elmondtam neki, hogy mennyire szeretem őt, az ő reakciója erre az volt, hogy t ,,tudja, de sajnálja, neki nem megy/nem képes rá". Pár nappal ezelőtt, amikor köszöntünk egymásnak, ő nagyon letörtnek látszott (mintha azt láttam volna a tekintetében meg hallottam a hangján, hogy bánja a szakítást ő is). Úgy érzem, tennem (vagy beszélnem vagy írnom valamit neki) kell valamit, még talán nincs késő, mert 2 hét múlva elutazik pár napra, ráadásul olyan társasággal, amiben van egy lány, akivel -azt hiszem- kölcsönös a szimpátia kettőjük között. Félek lépni, mert őszintén szólva azt sem tudom, mit lenne ,,helyes" tennem és az ,,újbóli" visszautasítástól is rettegek.

Szerintetek mit tegyek? Mit mondhatnék neki vagy próbáljam megcsókolni őt?

Előre is köszi a jó tanácsokat!

L/20

2013. nov. 30. 23:23
 1/5 anonim ***** válasza:
ő nem érzi ezt. sajnálom.
2013. nov. 30. 23:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Valószínű neki a másik lány kell. Teljesen korrekt megmondta, hogy neki ez nem megy. A nézése meg szerintem csak a sajnálat miatt volt olyan. Mégis csak 11 hónap szóval nem vagy neki közömbös személy, sajnál téged mert ő nem viszonozza az érzést.
2013. nov. 30. 23:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Sajna van egy tippem, hogy nem annyira közös megegyezés volt, hanem a tudtod nélkül beléd beszélte ezt a nem szerettünk egymásba dolgot. Hidd el nekem nagyon könnyű egy szerelmes lány manipulálni. Amíg ezt csinálta, addig te is elhitted, de most, hogy szét mentetek rájöttél, hogy hoppá igazából én nagyonis szeretem őt. Hogy honnan tudom ezt? Sajna már én is csináltam ilyet, szemét dolog tudom... A legjobb amit tehetsz, az hogy nem foglalkozol vele.
2013. nov. 30. 23:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :(
2013. nov. 30. 23:38
 5/5 anonim ***** válasza:

dettó mint 3as

megpróbálhatod ha nagyon akarod, de ne igyál előre a medve bőrére

2013. nov. 30. 23:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!