Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen ember lehetek:D? Kor, stílus, stb!?

Figyelt kérdés

[link]

kíváncsi vagyok hogy kinek milyen az emberismerete látásra

kanok véleménye nem számít, diszkriminálva vagytok.

2013. nov. 30. 22:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

öltönyt hordok a hétköznapokon is általában, max a nyakkendőt hanyagolom:D

valóban rühellem a rap-et és falusi paraszt se vagyok, mivel budán születtem és lakok:DD

korra 22vagyok uhhogy nagyjából talált

és jól tippeltetek, érettségi tablókép volt

nem vagyok amugy stréber, sőőt.. de az érettségin 490 pontom lett

Köszi a válaszokat:D

jóéjt

2013. nov. 30. 23:08
 12/14 anonim ***** válasza:

19-21 lehetsz..ez egy tablókép...értelmes srác,aki azért ott van a társasági életben is,kaján vigyor alapján humoros,talán beszólogatós(abb)nem túl stréber de nem is egy buta primitív partyarc...az aranyközépút,aki ha kell beleveti magát a dolgokba,de sosem túl sok..talán nőcsábász,de nem hímr**gyó. Éppen kinézem hogy tudsz viselkedni is,ha kell,ha meg nem kell akkor egy állat vagy :P

Stílusod sportosan elegáns..vagányabb,modern.

Na,eltaláltam?

18L

2013. nov. 30. 23:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Honnan tudjátok hogy szedi a szemöldökét? Én fiú vok és nem veszek észre semmi extrát azon a részen...
2013. nov. 30. 23:31
 14/14 A kérdező kommentje:

szedem, és azért szerem mert natúrba nekem nem tetszik a formája:D

nem annak akarok amúgysem megfelelni aki ezt felhozza:D

2013. nov. 30. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!