Milyenek a punkok?
Figyelt kérdés
13éves lány vagyok, punk zene rajongó, kisvárosban élek, tehát nem is látok errefele punkokat. Kiskoromban 1-szer 2-szer láttam kakastaréjhajú embereket, és tudtam, hogy ők kiabálós kemény zenét hallgatnak, de semmi többet... Mostmár green day, simple plan, sum41 és blink182-t hallgatok, és nagyon szeretem, de nem tudom igazságszerint, hogy mi köze ennek a ,,kakastaréjhajú" punkokhoz... Lányban is van punk? Milyenek ők?2013. ápr. 16. 20:16
1/18 anonim válasza:
2/18 anonim válasza:
Deviánsak. Néha látom őket hajnalban kinn ülnek a belvárosban és úgy tesznek, mintha csövesek lennének. Tök furi, de mindig megbámulom őket.
3/18 anonim válasza:
Egy lány punk, mondjuk ő Die Toten Hosen rajongó.
A videóban 4.10-től látható
http://www.youtube.com/watch?v=lA35W6wTtBE
Itt meg választ kapsz, hogy miért is játszik ilyen "zugkoncertet" ez az együttes :D.
4/18 anonim válasza:
A link lemaradt a végéről :D
7/18 anonim válasza:
Régen a punkok általában ellenszenvesek voltak. Büdösek, koszosak, tarháltak és valamitől mindig be voltak állva. Manapság ilyeneket nem látok, mert ez inkább divat lett, nem életforma. Hétvégére kiöltöznek, belövik a sérót, oszt' akkor punkok. Hétfőn meg jólfésülten mennek suliban. A régiek (a '90-es évek elejére gondolok) minden nap csövesek voltak. A lányokon nem láttam tarajokat, inkább leborotválták féloldalt a hajukat. És, bár volt köztük is szép, de sokszor olyan állapotban voltak, hogy bottal sem piszkáltam volna meg őket...
8/18 A kérdező kommentje:
Uhh, azta... Köszi a válaszokat! :)
2013. ápr. 17. 20:41
9/18 anonim válasza:
ezeknek a "zenéknek" amiket te hallgatsz semmi köze a punkhoz ez csak valami divat zenék a punk ott kezdődik hogy Sex pistols, prosectura , Hétköznapics@lódások , The clash, ramones, meg ilyenek ha akarsz tudni a pounkról mint kúlturáról írj :) és a punkok nemcsak azért punkok mert tarhálnak meg büdösek van normális is (mint én) én csak az eszmékért küzdök ebbe a rohadó világban de se büdös nem vagyok és tarhálni se szokásom:)
10/18 anonim válasza:
Nem is a mostaniakról írtam, hanem a régiekről. Én akkoriban voltam tizenéves és rengeteget harcoltunk velük. Bár ez elég egyoldalú volt, mert inkább futottak és kevés állt fel közülük. Aztán egyszercsak eltüntek és mi is inkább meccsekre jártunk verekedni, szal kimaradtak az életemből. Manapság már tényleg nem olyan igénytelenek, mint anno.
Amúgy Prosecturát én is szoktam hallgatni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!