Milyenek a punkok?

Figyelt kérdés
13éves lány vagyok, punk zene rajongó, kisvárosban élek, tehát nem is látok errefele punkokat. Kiskoromban 1-szer 2-szer láttam kakastaréjhajú embereket, és tudtam, hogy ők kiabálós kemény zenét hallgatnak, de semmi többet... Mostmár green day, simple plan, sum41 és blink182-t hallgatok, és nagyon szeretem, de nem tudom igazságszerint, hogy mi köze ennek a ,,kakastaréjhajú" punkokhoz... Lányban is van punk? Milyenek ők?

2013. ápr. 16. 20:16
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
a 9-es válaszoló jól írta, a punk zene a Sex Pistolsnál, The cash-nél és a ramones-nél kezdődik. és nem minden punk igénytelen. ma meg a legtöbben csak divatból csinálják...
2013. ápr. 21. 19:45
 12/18 anonim válasza:
Szerintem a Green Day-nek volt az elején köze a punkhoz. Igaz ma már inkább poprockot játszanak, de az elején inkább volt punk mint pop.
2013. ápr. 22. 19:54
 13/18 anonim válasza:
Huh,hát én ismerek egy punk párt,de akkor ezek szerint nekik csak az öltözködési stílusuk meg a zenei ízlésük punk. :)
2013. ápr. 22. 19:58
 14/18 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nem is punk a zenei ízlésem... De akkor mért hirdetik magukat punkként, ha tényleg semmi közük nincs hozzá? Ismerem a Sex pistols, Ramonest, egész jó zenék, de nem a kedvenceim, a felsoroltaknál nem jobbak (szerintem).
2013. ápr. 22. 20:09
 15/18 anonim válasza:
58%
hogy milyenek a punkok? JÓK B*ZDMEG!
2013. ápr. 25. 17:41
 16/18 anonim válasza:
azért hirdetik magukat annak mert igy eltudják adni :) 15ös rendesen megmondta
2013. ápr. 26. 17:42
 17/18 anonim válasza:
azért hirdetik magukat ilyennek, mert ilyenek...
2013. máj. 2. 20:16
 18/18 A kérdező kommentje:
Amúgy most olvasom a Green day: Amerikai idióták és az új punkrobbanás c. könyvet, és régen, a legelején tiszta punkok voltak, csak a zenéjük nem volt vad. Hanem dallamos volt.
2013. máj. 3. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!