Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes lenne, ha nem kölcsönös?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne, ha nem kölcsönös?

Figyelt kérdés
Szeretnék rámászni a srácra, és kielégíteni. Tuti benne lenne. Csak van egy kis bökkenö, hogy én nagyon szeretem öt, de ez nem kölcsönös. A másik pedig, hogy még teljesen tapasztalatlan vagyok. Szóval félek, hogy neki úgy nem tetszene, meg hogy ott bénáznék vagy esetleg hogy elkönyvelne egy ribizlinek. De nagyon vágyom rá, és tudom, hogy kapcsolatot úgysem akar, tehát ilyen szempontból mindegy. Viszont jobb lenne olyan valakivel megtapasztalni a dolgokat, aki viszont szeret, de nem hinném, hogy lesz ilyen a közeljövöben, mert nehezen szeretek bele emberekbe, még nehezebben ki, és sosem volt még kölcsönös, de azért vágyom már rá. Tehát a kérdés adott. 20/L

2013. nov. 30. 19:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#10 nem hiszem, hogy nagyon lenne neki olyan barátja
2013. nov. 30. 20:05
 12/13 anonim válasza:
Ha rontani akarsz a helyzeten nyugodtan. Ha így is belé vagy esve egy intim érintkezés után az érzéseid felerősödnének és verhetnéd a fejed a falba:)
2013. dec. 1. 13:35
 13/13 anonim ***** válasza:
egyszer mindenki megtalálja élete párját és ha megtalálod mit tudom én 1 év múlva akkor nagyon meg bánnod ha megteszed. szóval ne tedd!
2013. dec. 1. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!