Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes tovább keresnem az igazit? Tudj átok, Őt.
Nem kell keresni görcsösen, mert az megöli a lelket.
Hinni kell benne és bizakodni. De nem a nap 24 órájában...
"sosem kaptam vissza"
Tehát azért szenvedsz, mert vártál valamit cserébe az erőfeszítéseidért. Tudom, mindenkinek jól esik a viszonzás, de el kell jutnod arra a szintre, ahol nem vársz már semmit cserébe. Mert ha azt kapod, amire vágysz, akkor boldog leszel, ha kicsit becsúszik más, akkor hálátlan és dühös. Ez az ember természete.
Nem tudom szeretni a másikat, ha nem vagyok viszont szeretve. Ha bármi bajom van, nem tud érdekelni, ha másnak mégnagyobb van. Engem úgy kell szeretni, ahogy nekem arra szükségem van. Tudom, hogy hülyeség, de ilyen vagyok.
De nem is csak az a baj, hogy nem felelt meg az elvárásaimnak, hanem hogy szinte egyiknek sem. Szöges ellentéte annak, amit vártam. Éveket pazaroltam rá, és ez teljesen tönkretett. Nem tudtam aľalmazkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!