Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy újra jóba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy újra jóba legyünk? (diákszerelem) barátságból szerelem.

Figyelt kérdés

Tényleg nem hittem volna, hogy ilyen fiatalon szerelmes leszek. De az biztos hogy ez már nem barátság. Tényleg nem korhoz kötött!

Van egy fiú osztálytársam 2 évig legjobb barátok voltunk (persze mellette ott volt a legjobb barátnőm is).

Egymás mellett ültünk, mindig nevettünk, hülyültünk.

Egyik hétvégén úgy érzetem hiányzik... Nem is értettem magam sem, ilyen még sosem volt. 1-2 hét után rájöttem hogy ez már nem barátság. Nem akartam, hogy ezt bárki is megtudja, senkinek sem mondtam el.

Egy kis idő múlva viszont egy másik osztálytárstól megtudtam, hogy ő is szerelmes belém. Jobban is mint hittem volna. Azt is elmondta az illető, hogy meg akarja hamarosan kérdezni ez a fiú, hogy járjunk-e.

Az osztályban ahhoz képest hogy még csak 6. osztályosok voltunk eléggé ment ez a téma...Mindenki mindenkivel "járt". Persze én ezt nem nevezném járásnak..

Ezért megijedtem mikor megtudtam ezt, nem akartam én is ebbe az előzöleg leírt kategóriába tartozni.

Lekoptattam a fiú, annak ellenére hogy tudtam én is szeretem, de jobban féltem a cikizésektől és egyebektől.

beszélgettünk MSN-en és egy rossz mondatomtól vége lett mindennek.

Láttam rajta hogy nagyon mérges. Elült mellölem. 1 évig nem beszéltünk.

Most 7. osztályosak vagyunk. Annyival enyhült a viszonyunk, hogy már szólunk egymáshoz szavakat, és szakkörön is meg tudjuk beszélni a feladatot... Egyéb téma nincs.

Én még mindig szeretem. PEDIG ÉN NEM AKAROK 13 ÉVESEN SZERELMES LENNI! Ha ez egyáltalán az.

Újra beszélgetni akarok vele és hülyéskedni. Hiányzik az az idő.

Azóta ő elkezdett barátkozni az évfolyamból más lányokkal.

Nagyon zavar. Nem tudom még mindig vérig van-e sértve, vagy talán még újrakelthető benne is ez a szikra.:(

Mit tehetek?

Hogyan közelíthetek újra hozzá?

Csak annyiról ne legyen szó, hogy csak úgy odamegyek hozzá, mert az nagyon feltűnő. Meg egyenlőre először csak a barátságát akarom visszakapni. És ha visszanyerte a bizalmam, akkor tovább.

Elnézést kérek, a hosszú szövegért. Köszönöm előre a rendes válaszadókat.:)

L/13

2013. nov. 30. 09:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy jó alkalomkor menj oda hozzá, és mond el neki, hogy vissza akarod kapni a barátságát!
2013. nov. 30. 09:51
 2/3 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen írj neki egy levelet, és semmiféle képen ne interneten küld el neki. Írd le neki papírra(mint az "ősidőkben"), hogy mit érzel, akár azt nem kell leírnod, hogy szerelmes vagy belé, mert ugyebár az elején nem akarsz tőle semmit. Csak éreztesd vele, hogy fontos neked, és visszaszeretnéd kapni a barátságát.:) Sok sikert!
2013. dec. 1. 11:12
 3/3 anonim ***** válasza:

ha tényleg szeretnéd visszakapni, közöld vele

tudom ez nem egyszerű, de ez a legjobb módszer szerintem

aztán vagy sikerül, vagy nem

az életben mindig vannak nehéz, kockázatos döntések, de még mindig jobb, mint ha látnád, hogy egy másik lánnyal jár...

2013. dec. 2. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!