Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most akkor bejövök neki vagy...

Most akkor bejövök neki vagy csak közeli barátnak tekint?

Figyelt kérdés

Van egy fiú Bálint! Persze az osztálytársam akinek szerintem bejövök, vagy nem. Nem tudom :((

Egy hete jött egy új lány vivi, aki össze jött Bálinttal!

A lány egy fiúzos típus szóval megutálta és már dobta is egy kifogással.

Én ugye már 1.első óta ismerem és elég jóban vagyunk !

Folyton beszélgetünk meg tök kedves velem szemben mindenben segít. Egyszer megkérdeztem hogy ki mennyire bír az osztályból és engem bírt a legjobb. Ez jelent valamit?

7-es vagyok. És szerintem nem korai ahogy mások mondják a szerelem dolog.Mindenkinek vannak érzése szóval nem kérek olyan válaszokat hogy ehhez még fiatal vagy vagy ilyesmi! Köszönöm :)

2013. szept. 24. 22:08
 1/5 anonim válasza:
95%
Ne kezdj osztálytárssal! Ez saját tapasztalat... fogadd meg
2013. szept. 24. 22:09
 2/5 anonim ***** válasza:
20%
szerintem neked még legózni kellene!
2013. szept. 24. 22:10
 3/5 anonim válasza:
100%

Szerintem csak simán barátnak tekint, attól mert téged bír legjobban az osztályból még nem jelenti azt, hogy be is jössz neki. Persze az sem kizárt. Az a baj, hogy a hetedikes fiúk szerintem még ebben a korban kicsit éretlenebbek, mint az ugyanennyi idős lányok, ezért az is teljesen elképzelhető, hogy tetszel neki, csak nem tudja, hogy tudná az értésedre adni. Vagy nem, és akkor csak barát. Ebben nem tudok segíteni sokat :)

18/L

2013. szept. 24. 22:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem ! :) köszönöm az ÉRTELMES válaszokat :))
2013. szept. 24. 22:19
 5/5 anonim válasza:
100%

Nem korai. Már az ovisok, a kisiskolások is szerelmesek.:)

Sőt, az egyik haver már az oviban szerelmes volt, mindig annak a kislánynak a kezét fogta a sorban, aki már 40 éve a felesége, s unokájuk is van. :)

2013. szept. 25. 05:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!