Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy dolgozzam fel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozzam fel, hogy gigászi nagy az orrom?

Figyelt kérdés

Anyám és nagyanyám is nagyon szép nők voltak, és én örököltem a vonásaikat, kivéve az orromat. Csúf gesztus a genetikától. Szemből hatalmas krumpli, oldalról meg hosszú, mint Mátyás királynak. Beleborzongok, ha meglátom valahol, mert a saját érdekemben ha csak lehet, kerülöm a tükröket, fotózni meg egyáltalán nem engedem magam.

Megműttetni nem fogom, egyrészt pénzem sincs rá, másrészt meg mert tudom hogy ezzel együtt kell tudni élnem, de néha nagyon nehéz, szinte elviselhetetlen. Sokan vannak, akik beképzelnek magukról ilyen hülyeségeket, de ezt nem én találtam ki, rengetegen mondták már. Épp ezért senki ne is kérjen képet, érthető okokból nem akarom újra hallani, hogy jé tényleg.

Ez a dolog a mindennapjaimra is olyan szinten kihat olykor, hogy belebolondulok. Hogy tanuljak meg együtt élni vele? Vagy lehetetlen?

2013. nov. 29. 21:18
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Szia.Nem tudom hogy neked milyen nagy is az orrod,de teljesen átérzem.Nekem is hatalmas.Az egesz családom ilyen.Még a dédapánktól örökölte mindenki.A ferfi családtagokon persze nem olyan ronda,de a lányokon igen,de fokent rajtam.De ezzel sak azt szeretném mondani hogy nekem csak kepeken latszodik olyan nagynak.De tükörbe oldalról nem is annyira.Én nem szoktam lentre fogni a hajam,hanem csakis fentre.Attol kicsit jobb.Meg a fonás is kicsit eltakarja,es kiemeli az arccsonytom😁ugyhogy ezt ajánlom neked.A másik hogy ne foglalkozz senkivel,mindenkibek vannak hibái.Rengeteg.Ez legyen a legkissebb bajod hogy nagy az orrod.Ha csinos vagy akkor en nem számít.Hidd el,en is alig tudtam megmaradni,azt hittem mindenki az orromat nezi,es probaltam nem oldalt fordulni hogy ne lássák,de ezhleseg.En is kegkerdeztem a tobbieket,es eszre se vettek.Sot,sokan meg is dicsertek.Ugyhogy csak fel a fejjel.Es ha szeretnel errol beszelni,egy igazi lelki tarsal,akkor majd valahol beszelunk🤣en is kuldhetek majf kepet,h en hogy elem a Mátyás kiraly orrommal az eletem
2019. dec. 21. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!