Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel, hogy gigászi nagy az orrom?
Anyám és nagyanyám is nagyon szép nők voltak, és én örököltem a vonásaikat, kivéve az orromat. Csúf gesztus a genetikától. Szemből hatalmas krumpli, oldalról meg hosszú, mint Mátyás királynak. Beleborzongok, ha meglátom valahol, mert a saját érdekemben ha csak lehet, kerülöm a tükröket, fotózni meg egyáltalán nem engedem magam.
Megműttetni nem fogom, egyrészt pénzem sincs rá, másrészt meg mert tudom hogy ezzel együtt kell tudni élnem, de néha nagyon nehéz, szinte elviselhetetlen. Sokan vannak, akik beképzelnek magukról ilyen hülyeségeket, de ezt nem én találtam ki, rengetegen mondták már. Épp ezért senki ne is kérjen képet, érthető okokból nem akarom újra hallani, hogy jé tényleg.
Ez a dolog a mindennapjaimra is olyan szinten kihat olykor, hogy belebolondulok. Hogy tanuljak meg együtt élni vele? Vagy lehetetlen?
nekem is nagy, de a fejem is nagy hozzá
csináltak egy programban képeket, hogy néznék ki kisebb orral és a hosszúkás arcomhoz irtó béna lenne ha rövidebb lenne, max a végét lehetne keskenyíteni hogy ne legyen nevetséges.
viszont a buszon amivel jövök utazik egy néni, akinek konkrétan olyan orra van, mint egy malacnak. Nem viccelek, rövid és bele lehet látni az orrlyukaiba. És a Férjével jön megy néha, szóval, ha még ő is elkelt, akkor nekünk is van esélyünk. :)
meg én láttam olyan csajt, akinek szintén nem kicsi az orra, mégis szexi vele valahogy
Figyi, nekem is nagy orrom van, a haverok állandóan ezzel szivatnak, hogy nagy káááároly orrom van meg Obelix orrom meg ilyenek... meg kitaláltak már minden hülyeséget, és mindenki észreveszi hogy nagy, de alapból nem érdekli az embereket. A barátnőm meg imádja. Szóval nyugi, engem is csak haverok szivatnak, más sosem említi, és nem is ítélnek meg miatta:)
21/F
Nem lelombozás képpen mondom, és kérlek ne ponzozzatok le, de hasonló helyzetben vagyok, és nem tudtam elfogadni az orrom 15 év alatt sem!
Próbáltam, rövidebb ideig sikerült is, de rájöttem, hogy ez az egész önértékelésemet csak is ez húzza le. Szóval plasztikám lesz nemsokára. És emiatt nem érzem magam kevesebbnek senkinél, mégis csak az én testem, és csak magamnak akarok megfelelni.
basszus mennyien vagyunk még így, nagyorrú nők...
nekem is ugyanez a problémám
aki meg azt írta, hogy pasi és zavarja a nagy orra, hát...egy férfinál nem gáz a nagy orr, de egy nőnél azért lehet
én nem mondom sem azt, hogy fogadd el, sem azt, hogy műttesd meg, mindegyik mellett szól érv és ellenérv is
de a legjobbakat kívánom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!