Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lelt engem? Miért irigykede...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lelt engem? Miért irigykedem a tizenéves lányokra? 26/N

Figyelt kérdés
Már egy ideje olyan irigykedve figyelem a tinilányokat, ahogy a parkokban ücsörögnek a fiúik ölében és ilyenkor úgy szeretnék újra fiatal csitri lenni. Mert amikor én voltam ilyen idős, nem jártam el nagyon otthonról, főleg szórakozni, mindig otthon tanultam. Csak a gimi után a fősulin ismerkedtem, ott ismertem meg az első barátomat is. De ott is folyton csak tanultunk és úgy érzem nem éltem. Annyira szeretnék mindent előlről kezdeni , egészen máshogy állnék a dolgokhoz, mert annyi minden kimaradt az életemből. Szeretnék végre élni, de ami elmúlt nem hozhatom vissza és nem is viselkednék már úgy mint egy tini, csak rossz, hogy nem tudok mire visszaemlékezni ebből az időből, csak a tanulásra. Más is van így ezzel?
2013. nov. 29. 18:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat. Természetesen nem akarok így viselkedni már, és rágódni ezen. Azt hiszem elkezdek akkor élni MOST, hisz nincs még késő. :)
2013. nov. 29. 19:20
 12/17 anonim ***** válasza:

Ilyen típus vagy. Nem felelhet meg mindenki a sztereotípiának, nem lehet mindenki felelőtlen. De a tanulás az tényleg fölösleges, és elvesztegetett idő. ha nem olyat tanulsz, amiben kedveded leled, és érdekel. Ez a mai gimik és egyetemek 95%-ára igaz. Nem mindenkit a buli érdekel, lehet valaki jobb szeretne megtanulni zenélni, barkácsolni, programozni v épp bejárni a világot. A legtöbb embertől elveszi a lehetőséget, hogy megtalálja önmagát ez a mai "kötelező" oktatás.

De ami késik nem múlik, 26 évesen még előtted az élet. Sőt, talán ideálisabb is, mint tiniként, mer akkor még egy csomó hátráltató tényező van: pénz, szabályok, szigorú iskolák. A bolondos szerelem meg azt hiszem már tényleg csak az amcsi filmekben létezik. A mai tinik már bőven ki vannak égve az ilyesmihez - a legtöbben ma már "érzelemmentes szex"-re vágynak, mert a csapból is az folyik.

2013. nov. 29. 19:24
 13/17 anonim ***** válasza:

19 éves lány létemre mondom, hogy szerintem most vagy a legszebb korban. Egy nő 25 éves kora körül a legszebb, akkor kezd el igazán érni, testileg, lelkileg.

Ne rágódj a múlton, szard le, ez van, most már úgy sem tudsz mit tenni. Még fiatal vagy, van még bőven időd kihasználni a fiatalkorod.

2013. nov. 29. 19:25
 14/17 anonim ***** válasza:

7-es válaszolóval értek egyet (és én is 31 vagyok), kezd el most szórakozni, persze a korodnak megfelelően. Mert később ha pl. annyi leszel mint én:) meg azt fogod mondani, h basszus 26 évesen miért nem tettem meg ezt és ezt...jajj fiatal vagy még, szívesen lennék most én is 26. :D

Szerencsére a tinikorra már nem vágyok, meg sztem korábban sem vágytam oda vissza..múltkor a fejem fölött állt néhány 16 év körüli lány és szidtam magam, amiért nem vittem magammal fülhallgatót és nem tudtam zenét hallgatni...borzalom volt őket hallgatni, ilyenkor mindig arra gondolok, h vajon én is ilyen kis idióta voltam...? Remélem nem :)

2013. nov. 29. 19:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, egy jó párkapcsolatban az a bolondozás stb meg kell legyen. Valószínű nem voltál igazán jó kapcsolatban eddig.
2013. nov. 29. 20:18
 16/17 anonim ***** válasza:
egyszer kétszer menj el a barátnőiddel k*vulni vmi helyre szed ösze 1 rendesebb pasit VÉDEKEZZETEK és ennyi
2013. nov. 29. 20:20
 17/17 anonim ***** válasza:
én pl olyan lány vagyok aki fiatalság címszó alatt művel mindenféle "rosszat" tehát buli pia cigi fű pasik és hát próbálom kompenzálni a tanulással meg művészettel de azért annyira nem vagyok jó tanuló de azért készülök a jövőmre és sz*rok le mindent bár az osztálytársaimhoz képest sokkal kevésbé érint meg egy rosszabb jegy.. de szerintem lesz életszakasz amikor a kötelesség lesz a fontos, amikor családom lesz, gyerekeim, karrier, stb. egy fiatalabb lánynak szerintem az a "feladata" hogy megtapasztaljon mindent, éljen, tapasztalatokat gyűjtsön, a saját bőrén tapasztalja a hibákat, önálló legyen.. mondjuk engem elég szabadon neveltek és nincs sok korlátom, de ezzel már nincs mit tenni. meglátjuk mi lesz ha felnövök...
2013. nov. 29. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!