Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lelt engem? Miért irigykedem a tizenéves lányokra? 26/N
Ilyen típus vagy. Nem felelhet meg mindenki a sztereotípiának, nem lehet mindenki felelőtlen. De a tanulás az tényleg fölösleges, és elvesztegetett idő. ha nem olyat tanulsz, amiben kedveded leled, és érdekel. Ez a mai gimik és egyetemek 95%-ára igaz. Nem mindenkit a buli érdekel, lehet valaki jobb szeretne megtanulni zenélni, barkácsolni, programozni v épp bejárni a világot. A legtöbb embertől elveszi a lehetőséget, hogy megtalálja önmagát ez a mai "kötelező" oktatás.
De ami késik nem múlik, 26 évesen még előtted az élet. Sőt, talán ideálisabb is, mint tiniként, mer akkor még egy csomó hátráltató tényező van: pénz, szabályok, szigorú iskolák. A bolondos szerelem meg azt hiszem már tényleg csak az amcsi filmekben létezik. A mai tinik már bőven ki vannak égve az ilyesmihez - a legtöbben ma már "érzelemmentes szex"-re vágynak, mert a csapból is az folyik.
19 éves lány létemre mondom, hogy szerintem most vagy a legszebb korban. Egy nő 25 éves kora körül a legszebb, akkor kezd el igazán érni, testileg, lelkileg.
Ne rágódj a múlton, szard le, ez van, most már úgy sem tudsz mit tenni. Még fiatal vagy, van még bőven időd kihasználni a fiatalkorod.
7-es válaszolóval értek egyet (és én is 31 vagyok), kezd el most szórakozni, persze a korodnak megfelelően. Mert később ha pl. annyi leszel mint én:) meg azt fogod mondani, h basszus 26 évesen miért nem tettem meg ezt és ezt...jajj fiatal vagy még, szívesen lennék most én is 26. :D
Szerencsére a tinikorra már nem vágyok, meg sztem korábban sem vágytam oda vissza..múltkor a fejem fölött állt néhány 16 év körüli lány és szidtam magam, amiért nem vittem magammal fülhallgatót és nem tudtam zenét hallgatni...borzalom volt őket hallgatni, ilyenkor mindig arra gondolok, h vajon én is ilyen kis idióta voltam...? Remélem nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!