Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lelt engem? Miért irigykedem a tizenéves lányokra? 26/N
Szerintem a te bajod az, hogy nincs pasid, és barátaid.
Másképpen nem éreznél így.
Nyugi, nem vagy ezzel egyedül! Én 31 éves vagyok, éltem is bőséggel, mindenben volt részem - lesz mit mesélni az unokámnak. De én is visszasírom azt az időszakot. A felelőtlenséget, a lerészegedett bulikat, stb...
Szerintem mindenki vágyódik valamiért vissza. Kinek az a problémája mint neked, kinek egészségügyi másnak más.
Nekem pl. az, hogy én relatíve szegény családban nőttem fel. Persze 2-3 garnitúra jó ruhám volt meg pénz a hétvégi bulikra, de akkor is. Nem tehettem meg azt, amit a társaság nagy része. Aztán felnőttem, lett normális munkám, van normális fizetésem - most már élhetnék olyan életet amilyet akkor akartam, de most meg már késő. Már mások a prioritások, van felelősség, stb...
Néha mikor nagyon hiányzik, akkor felnézek a fészbukra és azt látom, hogy az akkori társaságom (28-32 éves srácok) még mindig a hétvégi buliknak él, a lerészegedett esték fotóit posztolgatják, a szüleiknél élnek és bulira meg divatos ruhákra költik a pénzüket. Akkor szétnézek a saját lakásomba, lemegyek a garázsba és a saját autómmal elmegyek 'pörgök egyet' - és elrebegek egy imát, hogy nem lettem olyan mint a többiek. Néha (3-4 havonta) elmegyek egy sima szórakozóhelyre ahol már azzal is jelzik milyen vén vagyok, hogy 30 felett ingyen mehetsz be. :D Kicsit nosztalgiázok, aztán másnap újra kezdődik a felnőttek élete. :)
Ne keseredj el szerintem ezen! Minden kornak megvannak a szépségei. A helyett, hogy ezen keseregsz most és majd 35 évesen azt mondod, hogy "na basszus 25 évesen sem éltem" inkább menjél el szórakozni. MOST! :)
Én is ezt szoktam mondani amikor a fiatalokat csesztetik:
Mikor bulizzon a gyerek ha nem tini korában?
Most már 26 vagy: ez szigorú tény.
Irigykedhetsz, csak meg ne próbálj úgy viselkedni MOST, mert az az igazi übergáz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!