Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ha van egy fiú akibe bele vagyok esve hogy közeledhetnék hozzá?
Eléggé hasonlít niall horanra és mindkettőjüket imádom és nem vagyok idős 14 éven alluli a legjobb barátja tudja hogy belé vagyok esve és hittanon eküdött hogy nem mondja el xy nak hogy szeretem..
hogy közeledjek hozzá állítólag van/volt barátnője de állítólag csak kamu és az egyik barátnőm szerint ő is belém van esve ilyenkor mi van??? és az is van hogy ha előbb jön suliba mert én mindig előbb jövök tudnánk beszélni de a haverja aki tudja meg a többiek röhögnének mert páran tudják hogy én... és tavaly még mellesleg a többiek is később jöttek többet tudtunk beszélni
Ez így rohadt zavaros..ki az a naill vagy niall faszomsetudja kicsoda.?!
Mindegy..ha tetszik egy srác,próbálj meg vele többet kommunikálni,és a közelébe kerülni.xd
Hát nem kis zavar a fejetekben! Ha úgyis beléd van esve, és te is beléd, akkor meg nem is akkor probléma az a levél! Legalább azzal se neked kell fáradnod!
De meg is mondhatnád a srácnak, lefogadom egyébként, hogy magától is tudja, csak pont olyan kis retardált mint te.
Tiszta vicc, hogy szeretitek egymást, és mindketten csak bohóckodtok egymással. Meg hogy jön ide a legjobb barátnő, meg a haver? Semmi közük ehhez az egészhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!